Головна » 2010 » Жовтень » 15 » Шостий Дип-Десант Ліги "ДИПКОРПУС" у Києві
16:41
Шостий Дип-Десант Ліги "ДИПКОРПУС" у Києві
15-16 жовтня 2010 р. у Києві під керівництвом в.о. Виконавчого секертаря Ліги Світлани Доценко працюватиме 6-ий дипломатичний десант з Маріупольської штаб-квартири Ліги "ДИПКОРПУС".
Цей захід вже вкотре організовується Лігою "ДИПКОРПУС" для студентів спеціальності "Міжнародні відносини" Маріупольського державного університету з метою кращого ознайомлення з усіма нюансами майбутньої професії.

15 жовтня легати "ДИПКОРПУСУ" завітають до Посольства Європейського Союзу в Україні на зустріч з Керівником відділу політики, преси та інформації  Золтаном Салаі. Потому на них очікуюють у Верховній Раді України. Кульмінацією першого дня є зустріч легатів з представниками Міністерства закордонних справ та перемовини про співпрацю у організації просвітницьких програм із запобігання торгівлі людьми. Суть переговорів: під керівництвом Злати Бойко (експерт Інформаційного департаменту Ліги) створена низка відповідних інформаційно-методичних продуктів (фільм "Місце призначення", проект лекцій "Добре там, де ми є", методичні матеріали "Знай свої права - захисти своє життя закордоном"). На разі ці матеріали зацікавили і представників держави, які постійно шукають якнайдоступніші форми донесення знань про безпеку за кордоном до українських громадян.
16 жовтня для дип-десантників стане часом набуття досвіду з організації заходів з розвитку громадянського суспільства та акцій культурного дозвілля. З метою запозичення корисного досвіду та навичок легати "ДИПКОРПУСУ" відвідають низку конференцій, виставок, фестивалів та форумів.

Інформаційний департамент Ліги "ДИПКОРПУС"
dipcorpus@ukr.net
www.dipcorpus.at.ua
Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 607 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0