Головна » 2011 » Січень » 4 » Східна Зимова Школа - 2011 у Вроцлаві
15:59
Східна Зимова Школа - 2011 у Вроцлаві
Колегіум Східної Європи ім. Яна Новака-Єзьоранського і Студіум Східної Європи Варшавського університет оголошують набір учасників Восьмої Східної Зимової Школи, яка відбудеться 1-10 березня 2011 року у Вроцлаві.
Школа адресована студентам останнього року навчання гуманітарного напрямку, віком до 25 років ( у виняткових випадках - більше), які працюють над магістерськими роботами з історії та сучасності Центральної та Східної Європи (історія, політологія, міжнародні відносини, соціологія, культурознавство, музикознавство, етнологія, географія, право, економіка).
Учасниками Школи можуть бути слухачі з бувших країн Радянського Союзу, бувших країн Радянського табору, Польші та країн ЄС. Від учасників очікується володіння польською та англійської мовами на рівні, достатньому для розуміння лекцій.
 
 
Програма Школи складається з лекцій та семінарів, під час яких кожний з учасників зможе зробити доповідь стосовно своєї теми досліджень, а також офіційних візитів в інституції Вроцлава та культурної програми.
 
 
Термін подання аплікацій: 25 січня 2011 року.
 
 
Більше інформації та аплікаційні форми: wsl.studium@uw.edu.pl
 
 
 
 
Переклад: www.euroosvita.info
Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 693 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0