Головна » 2009 » Жовтень » 21 » Східне партнерство: позиція українських ІГС
20:07
Східне партнерство: позиція українських ІГС
Керівний комітет Форуму громадянського суспільства (ФГС) у рамках Східного партнерства (СП) рекомендував Європейській Комісії запросити представників 220 організацй до участі в першому зібранні Форуму в Брюсселі 16-17 листопада.
Творчий центр ТЦК, Фундація ПАУСІ, Фундація "Суспільність" та ГУРТ вже почали обговорення спільної позиції під час Форуму. Усі українські організації громадянського суспільства запрошуються до активного обговорення на порталі ГУРТ та публічного формування спільної позиції щодо політики та можливостей Східного партнерства, яку буде озвучено українськими ІГС під час Форуму.
Вже відомо, що участь у Форумі від України візьмуть близько 30 організацій. Цікаво було б дізнатись й про усіх учасників.

Прохання до учасників, які представлятимуть  Україну:

Назвіться: Опублікуйте на порталі ГУРТ інформацію про свою організацію і, можливо, бачення Вашої ГО щодо політики та можливостей Східного партнерства.
Надішліть, будь ласка, також на info@gurt.org.ua свою контактну інформацію, щоб ми змогли інформовувати Вас про можливості та результати спільного обговорення.

Прохання до усіх українських ІГС:

Пропонуйте своє бачення політики Східного партнерства, включайтесь у дискусію на порталі ГУРТ!

Контакти

Тетяна Данилів
ГУРТ
info@gurt.org.ua
044 296 1052
http://www.gurt.org.ua/
 
Категорія: Повідомлення | Переглядів: 788 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0