Головна » 2012 » Березень » 5 » СЛОВО І ДІЛО - новий підхід в оцінці роботи українських політиків і чиновників
12:07
СЛОВО І ДІЛО - новий підхід в оцінці роботи українських політиків і чиновників
система «СЛОВО і ДІЛО» Тепер реальну роботу українських політиків і чиновників можна оцінити по тому, як ефективно вони виконують свої обіцянки. При цьому кожен громадянин має можливість їх формувати і відслідковувати в режимі реального часу.
Таку можливість громадянам України надав інтернет-проект СЛОВО І ДІЛО (slovoidilo.UA), який стартував нещодавно і робота над розробкою якого велася останні кілька років.
Система в режимі реального часу збирає і систематизує інформацію про слова і справи всіх українських політиків і чиновників різного рівня. Відмінною особливістю є те, що таку інформацію може внести будь-який користувач.
Виходячи з аналізу введених даних система формує і постійно оновлює рейтинги відповідальності та ефективності політиків і чиновників усіх рівнів. Кожна цифра в рейтингах підтверджена конкретними документами. Ніяких емоцій чи симпатій, тільки достовірні факти сказаного і зробленого.
В даний момент сайт містить колосальний пласт інформації, який є унікальним в інформаційному полі України. В системі вже зібрані дані про понад 600 персон, міститься близько 5000 їх обіцянок. Наочність інформації доповнюють графіки і сформована за багатьма критеріями рейтингова і порівняльна система.
Кожен день обсяг даних збільшується. Розробники сайту бачать в перспективі ефективне наповнення системи самими громадянами, для яких цей ресурс і був створений. СЛОВО І ДІЛО покликаний стати платформою, яка об'єднує громадян України для здійснення контролю над владою і політиками, притягнувши їх тим самим до відповідальності перед народом і виборцями.
У найближчих планах проекту для користувачів передбачено надання низки корисних можливостей, таких як голосування, об'єднання громадян у групи для захисту своїх інтересів, обговорення хвилюючих питань, отримання консультаційної допомоги від служби підтримки сайту.
Функціональні можливості ресурсу постійно розвиваються.
Щоб впливати на ефективність влади і політиків, стимулювати їх до виконання обіцяного - потрібна громадська оцінка, необхідні дії небайдужого до майбутнього громадянина, головне з яких - об'єднання, спілкування та спільні дії. Тепер це можна зробити на slovoidilo.UA
Категорія: Повідомлення | Переглядів: 774 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 5.0/1