Головна » 2009 » Вересень » 30 » Сьогодні, 30.09.2009 р. світ та Ліга "ДИПКОРПУС", зокрема, святкують День Інтернету.
18:08
Сьогодні, 30.09.2009 р. світ та Ліга "ДИПКОРПУС", зокрема, святкують День Інтернету.
Сьогодні, 30.09.2009 р. світ святкує День Інтернету. Ліга "ДИПКОРПУС" щиро вітає усіх користувачів сайту та отримувачів розсилок, усіх легатів, колег та друзів з тим, що у нас є Інтернет!
Дякувати Богові, ми маємо доступ до цієї передової технології та можемо оперативно обмінюватися інформацією, розміщувати сотні повідомлені про цікаві проекти, стажування, конференції та конкурси на сайті Ліги "ДИПКОРПУС".
Завдяки Інтернетові ми тримаємо зв'язок між нашими підрозділами, розкиданими територією України та навіть напрацьовуємо колективні пропозиції для презентації на засіданні Громадської ради при Міністерстві закордонних справ України!
Саме завдяки Інтернету між студенти-міжнародники з не київських ВНЗ можуть діставати повноцінну підтримку у навчальному процесі.
Доречі, на часі непересічна тематична подія - Міжрегіональна науково – практична конференція молодих вчених і студентів  «ПРОБЛЕМИ ФОРМУВАННЯ ІНФОРМАЦІЙНОЇ КУЛЬТУРИ ОСОБИСТОСТІ» (Маріупольський державний гуманітарний університет) http://dipcorpus.at.ua/index/konferencija_problemi_informacijnoji_kulturi/0-37 - і до 5 жовтня очікуються заявки від усіх бажаючих!
Отож розвиваймо й надалі нашу співпрацю у всесвітній павутині та будьмо на зв'язку!
Ми завжди відкриті для Вашої інформації, ідей та пропозицій!

З повагою
Олена Іванців, Виконавчий секретар Ліги «ДИПКОРПУС»

Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 975 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 4.0/1