Головна » 2011 » Січень » 25 » Сьогодні відбуваються установчі збори громадських рад при МЗС та Донецькій ОДА - Ліга "ДИПКОРПУС" делегує представників
16:33
Сьогодні відбуваються установчі збори громадських рад при МЗС та Донецькій ОДА - Ліга "ДИПКОРПУС" делегує представників
25-го січня 2011 відбуваються Установчі збори Громадських рад при Міністерстві закордонних справ України та Донецькій обласній державній адміністрації. На заходах буде обрано новий склад Громадських рад відповідно до урядових нововведень.
Варто відзначити, що ініціатива переформатування громадських рад за активної інформаційної кампанії викликала велику зацікавленість українців - зокрема, представники 197 громадських організацій претендуют на участь в Установчих зборах громадської ради при МЗС.
До установчих зборів громадської ради при МЗС Ліга "ДИПКОРПУС" делегувала заступника директора Київського територіального департаменту Ліги "ДИПКОРПУС" Руслана Володимировича Пейтера, а до зборів ради при Донецькій обласній державній адміністрації - Уповноваженого представника Ліги "ДИПКОРПУС" у м. Донецьку - Андрющенка Сергія Володимировича.
Ліга політологів-міжнародників "ДИПКОРПУС" запрошена до участі у багатьох подіях, Секретаріат Ліги "ДИПКОРПУС" сподівається на плідні результати роботи Громадських рад, як для легатів "ДИПКОРПУСУ", так і нашої країни в цілому.
Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 523 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0