Головна » 2009 » Вересень » 21 » Співпраця у організації Всеукраїнської стипендійнійної програми імені Івана Пулюя
08:51
Співпраця у організації Всеукраїнської стипендійнійної програми імені Івана Пулюя
Компанія CareerGuide пропонує Вам взяти участь у нашому соціальному проекті - Всеукраїнській стипендійній програмі імені Івана Пулюя та долучитися до мотивації й розвитку амбіційної талановитої молоді України.
Наша Програма ставить за мету відшукати майбутніх представників вітчизняної професійної еліти та надати їм впевненості, що Україна з повагою та вдячністю відноситься до їх стремління вкласти власний потенціал в становлення України як соціально йі економічно розвинутої країни. Приклад успішних бізнес-компаній та приватних підприємців, які з гордістю несуть соціальну відповідальність, слугує поштовхом і натхненням до розвитку національної самосвідомості молоді.
Пропонуємо Вам стати Спонсором другого щорічного конкурсу Програми. Ви отримаєте можливість познайомитися з найталановитішими й професійно орієнтованими студентами й випускниками вищих навчальних закладів України, взяти участь у процесі конкурсного добору, презентувати Вашу компанію серед молодих спеціалістів та зробити свій вклад у заохочення молоді до набування професійних знань та особистого розвитку. Усі події Конкурсу будуть висвітлюватися на сайті www.stypendiya.com.ua та інформаційних ресурсах наших партнерів та спонсорів.
Ми пропонуємо Вашій компанії декілька варіантів співпраці: надання одноразової іменної стипендії від Вашої компанії (можливість спільного визначення критеріїв добору), надання додаткових призів та подарунків, грантів на навчання та участь у міжнародних програмах, надання матеріальної допомоги на організацію Конкурсу. Будь-яка допомога схвальна!

Всеукраїнська стипендійна програма імені Івана Пулюя - це можливість долучитися до розвитку нового покоління професійної еліти, адже саме молоді талановиті спеціалісти - запорука щасливого та успішного майбутнього України.

З повагою,
Анна Афанасьєва
Стипендіат Програми

Всеукраїнська стипендійна програма
імені Івана Пулюя
www.stypendiya.com.ua

+380 99 730 21 77
 
Категорія: Повідомлення | Переглядів: 1072 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0