Головна » 2009 » Вересень » 30 » Стипендії Центра Вудро Вільсона 2010-2011 рр.
12:54
Стипендії Центра Вудро Вільсона 2010-2011 рр.
Центр Вудро Вільсона проводить міжнародний конкурс, який дає можливість отримати близько 20-25 індивідуальних стипендій (на термін від 4 до 9 місяців) особам, що представили цікаві дослідницькі проекти в галузі соціальних і гуманітарних наук.
Проекти можуть стосуватися як національних, так і міжнародних проблем, дотичних з питаннями державної політики, або охоплюють історичні і культурні рамки подій, що дають розуміння важливих сучасних політичних процесів.
Стипендіати будуть взаємодіяти з політичними діячами у Вашингтоні і зі співробітниками Центра Вудро Вільсона, що займаються аналогічними питаннями.

Теми, які перебувають у зоні особливої уваги:

- управління, включаючи розвиток демократії і громадянського суспільства;
- роль США у світі і питання партнерства і лідерства;
- основні виклики, перед якими стоять США й інші країни світу.

На отримання стипендії можуть претендувати дослідники різних країн, що володіють видатними здібностями й унікальним досвідом і представляють різні сфери (академічну, урядову, корпоративну). Для представників академічної сфери необхідна наявність наукового ступеня.

Для підтвердження своєї наукової кваліфікації бажано представити серйозну публікацію окрім дисертації. Для претендентів з неакадемічних сфер необхідний еквівалентний рівень професійних досягнень.

Здобувачі повинні знати англійську мову.

Проекти в галузі природничих наук, музики, хореографії і живопису, а також проекти пропагандистського характеру, на конкурс не приймаються.

Не розглядаються проекти, що представляють собою переказ уже написаних дисертацій; редагування текстів, доповідей або документів; складання підручників і антологій; підготовку перекладів або написання мемуарів.

Останній термін подання заявок і супровідних документів - 1 жовтня;

рішення приймається в квітні наступного року.

Переклад - портал "Громадський простір"

Детальна інформація та аплікаційні документи -  http://www.wilsoncenter.org/index.cfm?fuseaction=Fellowships.welcome

Джерело: http://civicua.org/calendar/view.html?q=1223456

Категорія: Освіта, навчання | Переглядів: 920 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0