Головна » 2009 » Вересень » 5 » Стипендії DAAD для навчання та проведення досліджень у Німеччині
13:54
Стипендії DAAD для навчання та проведення досліджень у Німеччині
Раді сповістити, що ми вже актуалізували наш сайт і у вересні 2009 року розпочинається щорічний конкурс на отримання стипендій DAAD для навчання та проведення досліджень у Німеччині.
Цього року для України пропонуються 14 класичних програм: вони охоплюють як короткі програми — такі як стипендії для проходження літнього мовного курсу у Німеччині для студентів, наукові перебування викладачів ВНЗ та науковців, так і більш тривалі програми— дворічні стипендії на навчання у магістратурі та трирічні стипендії на проходження аспірантури з подальшим захистом дисертації у Німеччині.
Деякі з програм відкриті для пошукачів з усіх спеціальностей, але існують і спеціальні програми за певними спрямуваннями, наприклад, програми для митців, журналістів, економістів, германістів.  Спільна програма DAAD та Фонду відкритого суспільства OSI продовжує фінансувати перебування українців у Німеччині з метою навчання у магістратурі, аспірантурі та проведення досліджень в галузі економічних, юридичних та суспільних наук.

Участь у багатьох програмах не передбачає обов’язкового володіння німецькою мовою—для них достатньо доброго володіння англійською мовою.

Докладний опис цих стипендійних програм представлений на сайті www.daad.org.ua.

Детальну інформацію щодо подання заяв та тесту з німецької мови можна отримати у лекторів DAAD http://www.daad.org.ua/ukr/daad_ukraine.htm, які є у нійбільших містах України.


Будемо раді, якщо Ви самі подасте заяви або поінформуєте зацікавлених кандидатів.

Наперед вдячні.

Ваша команда ІЦ DAAD у Києві

DAAD-IC Kiew
pr. Peremohy 37 (KPI), korp. 6
03056 Kiew
Tel./Fax: +380 44 241 76 69
Tel.: +380 44 241 87 16
www.daad.org.ua

Джерело: http://unistudy.org.ua/opportunities.htm?id=932

Категорія: Освіта, навчання | Переглядів: 956 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0