Головна » 2009 » Грудень » 3 » ТЕЛЕФЕСТИВАЛЬ «ВІДКРИЙ УКРАЇНУ!» ПРИЙМАЄ РОБОТИ ДО 25 ГРУДНЯ 2009
12:41
ТЕЛЕФЕСТИВАЛЬ «ВІДКРИЙ УКРАЇНУ!» ПРИЙМАЄ РОБОТИ ДО 25 ГРУДНЯ 2009
Прийом заявок на участь у конкурсній програмі 4-го ТФ «Відкрий Україну!» продовжений до 25 грудня. На конкурс «Благодійництво в Україні» надходять нові роботи. Благодійники можуть також подавати відеосюжети на конкурси «Місцеве самоврядування», «Толерантність до меншин», «Культура України», «Наука та освіта», «Схід і Захід – разом!» та з іншої пріоритетної для них тематики.
На конкурс номінуються не лише телекомпанії, а й організації, які брали участь у створенні сюжету чи фільму або в яких ідеться про їхню діяльність.
Оргкомітет вирішив продовжити термін прийому заявок, щоб дозволити включитися до професійного змагання ще кільком десяткам конкурсантів, які з різних причин не встигали до 30 листопада вирішити всі правові, організаційні та фінансові питання, пов’язані з участю телеробіт у конкурсній програмі 4-го ТФ «Відкрий Україну!». Водночас оргкомітет висловлює вдячність кожному з 46 конкурсантів, які своєчасно – до 30 листопада – подали офіційні заявки та чітко проходять усі наступні організаційні етапи. Завдяки їм в оргкомітету з’явився резерв часу для продовження роботи з потенційними конкурсантами.
 

Бюлетень «Форум благодійників» як інформаційний партнер телефестивалю звертається до Вас із проханням донести інформацію про ТФ «Відкрий Україну!» фахівцям, які могли би взяти в ньому участь. Також просимо повідомити оргкомітет (sveta@tv-radio.kiev.ua) про відомі Вам телепрограми з цієї тематики та їхніх виробників, яких запросять до участі в конкурсі.
 

Щоб стати конкурсантом, до 25.12.2009р. слід надати організатору (ТОВ «Агентство «Ідея Плюс») заявку на участь у конкурсній програмі (можна скачати на сайті або отримати ел.поштою, надіславши запит на sveta@tv-radio.kiev.ua) та відеозапис телероботи. Наступний крок - укласти з організатором договір і сплатити обов’язковий реєстраційний внесок: за участь 1 телероботи у конкурсній програмі – еквівалент 60 євро (з ПДВ, оплата у грн. за курсом НБУ); за участь кожної наступної телероботи – еквівалент 25 євро. В окремих випадках реєстраційний внесок покривається за рахунок благодійної допомоги. За бажанням правовласника, уривок (до 5 хв.) конкурсної телероботи буде включений до Відеокаталогу-довідника 4-го ТФ «Відкрий Україну!».
 

Журі працюватиме до 31 березня 2010р. Урочиста церемонія нагородження переможців конкурсної програми 4-го ТФ «Відкрий Україну!» відбудеться у травні 2010 р., у дні роботи 16-го Київського міжнародного Телерадіоярмарку – головного щорічного бізнес-форуму телерадіоіндустрії в Україні.
 

Бюлетень Українського форуму благодійників як інформаційний партнер ТФ «Відкрий Україну!» висвітлюватиме події телеконкурсу «Благодійництво в Україні», публікуватиме відгуки про конкурсні роботи, інтерв’ю з учасниками, членами журі та іншими експертами медіа-галузі щодо висвітлення теми благодійництва в аудіовізуальних ЗМІ.
 

Координатор інформаційних проектів Українського форуму благодійників Леся Ярошенко виступає експертом телефестивалю.
 

Детальна інформація про телефестиваль - на сайті www.trk-mag.kiev.ua.
Для довідок і консультацій: Світлана Дехтяр, координатор ТФ «Відкрий Україну!»:
E-mail: sveta@tv-radio.kiev.ua, idea_plus@ukr.net, trk@tv-radio.kiev.ua.
Тел./факс: (+380 44) 289-7931, 289-6675, 230-8302, 230-8303.
Моб.тел.:(063) 741-1671.
 

Джерело: http://www.ufb.org.ua/news/1587.html
Категорія: ФОТОконкурси | Переглядів: 933 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0