Головна » 2009 » Жовтень » 24 » Tендер на проведення тренінгів для партнерів проекту «У-Медіа»
16:12
Tендер на проведення тренінгів для партнерів проекту «У-Медіа»
Інтерньюз Нетворк в Україні оголошує тендер на проведення тренінгів для партнерів проекту «У-Медіа»
Вступ Інтерньюз Нетворк запрошує українських тренерів та консультантів взяти участь у тендері з проведення тренінгів для українських медіа НДО.
Перший етап тренінгової програми планується розпочати у листопаді 2009 року. Ключовими напрямками тренінгів та консультацій на першому етапі є: стратегічне планування та управління, лідерство, управління проектами, управління фінансами, соціальний маркетинг та комунікації, моніторинг та оцінка, бізнес планування. В подальшому Інтерньюз Нетворк планує організовувати тренінги/консультації також з інших тематик: управління організацією, фандрейзинг та диверсифікація джерел фінансування, ефективний PR та комунікації, підприємницька діяльність НДО, та інші. Зацікавлених консультантів та тренерів просимо надсилати заявки на участь у тендері на електронну адресу askipalsky@internews.org та копією на umedia@internews.org. Із запитаннями просимо звертатись до Андрія Скіпальського, координатора програми організаційного розвитку, за телефонами (044) 458-4439/41. ОСТАННІЙ ТЕРМІН ПОДАННЯ ЗАЯВОК – 2 ЛИСТОПАДА, 2009 р. до 14:00 години.

Загальна інформація Протягом 2004-2008 років організація Інтерньюз Нетворк (США) реалізовувала проект «У-Медіа», націлений на створення групи потужних медійних НДО та асоціацій, що працюватимуть над підвищенням рівня професіоналізму українських мас-медіа. У 2008 році проект «У-Медіа» було подовжено на три роки для подальшого зміцнення організаційної спроможності партнерів та сприяння розвитку незалежних мас-медіа. Проект «У-Медіа», за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), сприяє інституційному розвитку ключових партнерів – медіа НДО, та розбудовує їхню спроможність залучати технічну допомогу від іноземних фондів та благодійних організацій з метою підвищення їхньої . В травні 2009 року Інтерньюз Нетворк, за допомогою зовнішнього експерта, проведено оцінку рівня організаційного розвитку 12 організацій – партнерів проекту «У-Медіа». За результатами оцінки та після-оціночних консультацій з організаціями були визначені пріоритети розвитку і тематика тренінгів та консультацій. Для задоволення потреб у визначеній технічній допомозі, Інтерньюз Нетворк шукає партнерів, тренерів, консультантів та наставників для партнерів проекту «У-Медіа».
 

Обсяг робіт В результаті проведення тендеру проект «У-Медіа» відбере тренерів та консультантів для проведення тренінгів та консультацій з визначених тематик. Кількість та періодичність тренінгів/консультацій, а також терміни співпраці з консультантами/тренерами будуть визначатися індивідуально, виходячи із потреб проекту та можливостей тренерів. Обсяги робіт за тренінговми/консультаційними угодами можуть включати (але, не обов’язково): адаптацію тренінгів та матеріалів, підготовку до тренінгів, проведення тренінгів/консультацій, післятренінговий супровід, оцінку тренінгів, та інше.

Вимоги до учасників тендеру:

досвід робити тренером та/або консультантом; знання сектору медіа НДО може бути перевагою;
досвід проведення тренінгів/консультацій з визначених тематик; наявність готових програм;
відмінні комунікаційні навички;
наявність критеріїв якості надання тренінгових послуг.
Критерії та процес відбору Інтерньюз Нетворк обиратиме тренерів/консультантів за критеріями:
1) досвід, знання та навички тренера/консультанта; інноваційність;
2) ціна послуг;
3) відгуки та/або контакти клієнтів/учасників. За результатами розгляду пропозицій буде сформовано список тренерів/консультантів, яких буде запрошено на інтерв’ю з працівниками проекту «У-Медіа» особисто за вказаними контактними телефонами. Інтерньюз Нетворк не буде контактувати з учасниками, які не увійшли до цього списку. 

Процес подання пропозицій Для участі в тендері потрібно надіслати:

1) мотивацій лист з описом вашого досвіду, компетенцій, переліком тренінгів та консультацій, які ви проводите, а також, відгуки/рекомендації та контакти клієнтів/учасників ;
2) цінову пропозицію, її обґрунтування/пояснення;
3) коротке резюме. 

Бажаємо успіху! Інтерньюз Нетворк Вул. Ризька 15, Київ, 04112, тел.(044) 458-4439 www.internews.org

Контакти

Скіпальський Андрій
Internews Network
askipalsky@internews.org
(044) 458-4439
http://www.internews.org/
andriy-sk

Джерело: http://gurt.org.ua/news/competitions/4414/

Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 710 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0