Головна » 2010 » Листопад » 19 » ТИЖДЕНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ ДІТЕЙ «ТИ ТЕЖ МАЄШ ПРАВО!» з 22 по 27 листопада 2010
14:12
ТИЖДЕНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ ДІТЕЙ «ТИ ТЕЖ МАЄШ ПРАВО!» з 22 по 27 листопада 2010
Фотовиставка, міжнародний круглий стіл, покази французьких мультфільмів для дітей, майстер-класи – приєднуйтесь!
Посольство Франції в Україні, Французький культурний центр та Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) запрошують вас на урочисте відкриття Тижня захисту прав дітей у понеділок, 22 ЛИСТОПАДА у Київському палаці дітей та юнацтва
На вас чекає спеціальний показ фільму Жіля Порта «НАМАЛЮЙ СЕБЕ» о 18.00 та відкриття фотовиставки «ПОРТРЕТИ. АВТОПОРТРЕТИ» о 19.30.

Режисер та фотограф Жіль Порт, почавши з ідеї малюнків-автопортретів, намальованих маленькими мешканцями всього світу, розпочинає у 2009 році мультимедійний проект, що складається з книги-альбому, 30 міжнародних фотовиставок, що пройшли одночасно на 5 континентах (з нагоди 20-ї річниці підписання Конвенції ООН з захисту прав дітей), 80 короткометражних стрічок та повнометражного фільму «Намалюй себе», який був представлений на Канському фестивалі 2010.

Ця виставка приїхала до України, і вперше на ній також будуть представлені роботи українських дітей та їх фотографії, зроблені Жілем під час подорожі до Києва в кінці жовтня 2010.

Директор Французького центру Матьє Арден, голова Представництва ЮНІСЕФ в Україні Юкіе Мокуо, українські діти, що брали участь у фото-проекті, представники міжнародних організацій, дипломатичних представництв та благодійних фондів, родина народного депутата О.О. Шепелева та інші не байдужі до проекту особистості будуть присутні на події. Після відкриття виставки запрошуємо вас на урочистий коктейль.

Увага! У вівторок, 23 ЛИСТОПАДА, 10.00-14.30, у Київському палаці дітей та юнацтва відбудеться Міжнародний круглий стіл про права дітей на правосуддя та права дітей на сім’ю. Прохання попередньо повідомити про участь та мати з собою посвідчення або візитівку для отримання навушників.

За додатковою інформацією звертайтесь:
Вікторія П’явка, Відповідальна за зв’язки з громадськістю, Французький культурний центр в Україні,
044.482.23.71,
Категорія: Повідомлення | Переглядів: 671 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0