Головна » 2011 » Лютий » 2 » ТОП-7 подій для активу громадських організацій України на лютий-2011
21:06
ТОП-7 подій для активу громадських організацій України на лютий-2011
1) Школа «Права людини та основи громадянської журналістики»
Всеукраїнська освітня програма «Розуміємо права людини» оголошує конкурс на участь у Школі «Права людини та основи громадянської журналістики» для молодих активістів Луганської, Донецької та Дніпропетровської областей.
Школу організовує Українська Гельсінська спілка з прав людини за фінансової підтримки Норвезького Гельсінського Комітету та Міжнародного Фонду «Відродження».
http://www.civicua.org/news/view.html?q=1548685
 
 

2) В Україні стартує проект по підготовці фахівців із впливу на владу. Впродовж 8 місяців громадські активісти зі всієї країни навчатимуться в «Академії практичної адвокації».
Розбудова коаліцій, лобіювання, робота з медіа, дебатні статті, експертні дискусії, звернення громадян, соціальні мережі, запити на інформацію, блоггінг, акції протесту та багато іншого опановуватимуть учасники проекту під керівництвом найкращих експертів та тренерів України.
http://www.dem-alliance.org/main/rn/120/news/1613/
 
 

3) Центр АХАЛАР запрошує представників неурядових організацій та журналістів у рамках програми «Школа комунікації» взяти участь у семінарі "Суспільна комунікація”.
Програма з успіхом діє з 2008 р. Обізнаність суспільства про діяльність та роль громадських організацій, розвиток місцевих ініціатив напряму залежить від якості діяльності журналістів та ЗМІ. Надання громадськості повної, виваженої та грамотної інформації неможливе без надання журналістам базових знань про „третій сектор”, його можливостей, роль в суспільстві та інш. А представники НУО повинні дізнатися про важливість та методи комунікації.
http://www.mozhlyvosti.in.ua/event/shkola-komun-kats-2011-dlya-l-der-v-neuryadovikh-organ-zats-i-ta-zhurnal-st-v-m-stsevikh-zm
 
 

4) Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень запрошує активних молодих громадян України взяти участь у «Другій Всеукраїнській Школі аналітики». Мета школи - покращити навички аналітичної діяльності молодих фахівців-аналітиків.
В рамках школи будуть висвітлені теми:
«Аналітичні центри», «Соціологічні дослідження», «Економічна аналітика», «Громадська експертиза», «Регуляторна політика», «Аналіз політики».
http://mozhlyvosti.in.ua/event/druga-vseukra-nska-shkola-anal-tiki
 
 

5) Оголошено черговий набір на навчання до "Вищої політичної школи”
Організатор: ГО «Центр політичних студій та аналітики»
До участі в Школі запрошуються молоді активісти – представники громадських організацій, органів студентського самоврядування тощо.
Мета проекту – навчання політично активної молоді у сфері відповідального лідерства. Головний акцент в ході навчання – ціннісні аспекти, якісна політична освіта, що включає розуміння ідеологій, природи політики та лідерства, нових сучасних концепцій щодо розвитку держави і соціуму.
Завдання школи – виховання нової якісної еліти шляхом поширення найсучасніших знань та навичок, базованих на новітніх технологіях.
http://www.mozhlyvosti.in.ua/event/ogolosheno-chergovii-nab-r-na-navchannya-do-vishcho-pol-tichno-shkoli
 
 

6) Оголошено набір на участь у Українській школі політичних студій 2011 року
До участі у конкурсі запрошуються кандидати, які:
мають значні професійні досягнення у сфері політичної, громадської, наукової та підприємницької діяльності, журналістики, державної служби, юриспруденції;
займають активну громадянську позицію та здатні застосовувати отриманні знання у своїй повсякденній діяльності;
є громадянами України віком до 35 років, які мають вищу освіту.
http://cpaec.org.ua/news/view/358
 
 

7) Проект "ЄВРОПА У ВАЛІЗІ-2011" для молоді!
П’ять інтернаціональних груп (по двоє представників від Польщі, Німеччини та України у кожній) впродовж тижня подорожуватимуть та зустрічатимуться зі своїми ровесниками з українських вишів, молодіжних клубів та неурядових організацій у різних містах України. Під час зустрічей учасники проекту, після коротких виступів, провадитимуть дискусію на тему Європи, ЄС та європейської інтеграції нашої держави.
http://dipcorpus.at.ua/news/proekt_evropa_u_valizi_2011_dlja_molodi/2011-02-02-2304
Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 600 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0