Головна » 2009 » Грудень » 5 » Тренінг для київських журналістів з питань Інструменту європейського сусідства і партнерства
21:34
Тренінг для київських журналістів з питань Інструменту європейського сусідства і партнерства
Тренінг проходить в рамках проекту „Навчання та інструктаж з питань Інструменту Європейського сусідства та партнерства в Україні”, який Фундація українсько-польської співпраці ПАУСІ виконує за підтримки Європейської Комісії.
За різними компонентами Інструменту Європейської політики Сусідства і партнерства (ENPI) у період 2007-2013 років Україна може використати до 1,5 мільярда євро прямої допомоги ЄС, однак загальна поінформованість органів виконавчої влади та суспільства, в цілому, про можливості та процедури, залишається на досить низькому рівні.

Протягом 2009 року Фундація ПАУСІ проводить 12 тренінгів з питань ENPI для державних службовців та 2 тренінги для журналістів, що надасть можливість розширити розуміння та покращити використання можливостей цього інструменту Європейського Союзу українськими установами.
 

Участь у тренінгу безкоштовна. Фундація ПАУСІ забезпечує викладачів, роздаткові матеріали та харчування учасників заходу.
 

Кількість учасників обмежена, тому просимо надіслати підтвердження на участь у тренінгу за ел.адресою pauci.popsuy@gmail.com якнайраніше, але до 11 грудня 2009р.
На зустріч також будуть запрошені представники Делегації Європейської Комісії в Україні.

Контакти
Анастасія Попсуй
Фундація українсько-польської співпраці ПАУСІ
pauci.popsuy@gmail.com
044 425 92 58/95
http://www.pauci.org/
 

Джерело: http://gurt.org.ua/news/trainings/4917/
Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 709 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0