Головна » 2011 » Січень » 25 » Тренінг "Творимо творче місто разом"
08:06
Тренінг "Творимо творче місто разом"
Британська Рада в Україні та Центр Міської Історії запрошують креативних підприємців, професійних модераторів, спеціалістів по роботі з громадою, керівників проектів, менеджерів мистецьких організацій, що мають на меті тісну співпрацю з громадою та владою, взяти участь тренінгу з амбітною назвою "Творимо творче місто разом".
Тренінг відбудеться з 08 до 10 лютого 2011 року у м. Львові у приміщенні Центру Міської Історії (вул. Акад. Богомольця, 6). Тренінг вестимуть Богдан Шумилович та Сергій Терещенко, керівники проектів Центру.

Цілі тренінгу:

-- презентувати успішні українські проекти й підходи, що спричинили позитивні зміни у громадянському суспільстві; використали культурний потенціал міст для здійснення позитивних перетворень; залучили громадськість до ухвалення рішень; використали інноваційні підходи до розвитку міста;
-- представити методологію британської ділової гри "Місто Майбутнього" - інструменту співпраці влади і громади, що використовується в Україні та інших 14 країнах Європи
-- започаткувати спільноту представників мистецьких, громадських та урядових інституцій, які прагнуть працювати з громадами та обмінюватися досвідом.

Зокрема, будуть представлені наступні проектні ініціативи з різних куточків України:

Громадська ініціатива "Врятувати Меркурія" (Львів).
"Прозорий офіс" (Вінниця).
Проекти творчого об’єднання GarageGang (Київ).
Розвиток туристичної інфраструктури і промоція міста (Кам’янець-Подільський).
Проект та спільнота "Интересный Киев".
Фестивальний рух м. Севастополя.

Учасниками тренінгу також стануть представники міських рад, директори фестивалів і керівники мистецьких об’єднань і центрів.

Щоб узяти участь у тренінгу, надішліть мотиваційного листа та коротку інформацію про себе та організацію, яку представляєте, на адресу info@creativecities.org.ua .

Організатори відберуть 12 учасників з різних міст України та 13 учасників зі Львова. Проживання та харчування під час тренінгу оплачують організатори; проїзд оплачується учасниками. Останній день прийому заявок – 4 лютого 2011 року.

За докладнішою інформацією про ділову гру "Місто майбутнього" та проект "Креативні міста" звертайтесь до Анни Бубнової, менеджера мистецьких проектів Британської Ради в України anna.bubnova@britishcouncil.org.ua, (044) 490-56-00) та Богдана Шумиловича, керівника проектів Центру Міської історії b.shumylovych@lvivcenter.org .

ПОСИЛАННЯ

"Гра Місто Майбутнього" http://www.britishcouncil.org/uk/ukraine-projects-creative-cities-future-city-game.htm

Проект "Творчі Міста" (Creative Cities) http://www.britishcouncil.org/uk/ukraine-projects-creative-cities.htm

Головний партнер проекту: Центр міської історії Центрально-Східної Європи

Партнери проекту: Міські ради Львова, Вінниці, Мелітополя, Євпаторії, Центр "Демократія через культуру", Сєвєродонецький Бізнес Клуб, КП "Севастопольське Агентство Економічного Розвитку", Севастопольська міська державна адміністрація, ДКП "Херсонеські Ігри".
 
 
Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 654 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0