Головна » 2010 » Січень » 15 » Тренінги із безпеки в Інтернет
19:19
Тренінги із безпеки в Інтернет
За оцінкою дітей, батьки лише у 24% випадків запитують, які саме сайти вони відвідують у мобільному Інтернет. Відвідуваннями стаціонарного Інтернету цікавляться в 57% випадків. Але лише 5% батьків також цікавляться більш детальною інформацією щодо змісту цих сайтів, які діти відвідують у мобільному та 30% — стаціонарному Інтернету.
Дана статистика змушує замислитись. Батьки досить спокійно спостерігають неконтрольовані візити дітей в Інтернет. І наслідки такої поведінки вже є.

Так, 27% дітей підтвердили, що з ними вже контактували незнайомі люди в мережі Інтернет та 30% із числа цих дітей пішли на контакт. Більш того, діти не лише охоче йдуть на контакти із незнайомими людьми із мережі Інтернет, а й розкривають особисту інформацію про себе. 28% — пересилали свої фотографії, 17% — інформацію про родину. Слід відмітити, що 7% опитаних дітей пропонували наркотики та 11% із них прийняли таку пропозицію. Цікаво, що на запрошення заробити гроші відгукнулось лише 8%.*
 

Замовте безкоштовний тренінг для свого навчального закладу або установи і тренери Онляндії з радістю його проведуть.
 

Онляндія — спільна ініціатива програми Microsoft «Партнерство в навчанні», соціально відповідальних комерційних структур, неурядових організацій, за підтримкою громадського-соціальних діячів.
 

використані матеріали компанії Київстар, члена Коаліції за безпеку дітей в Інтернеті.
 
Контакти
Артур Кочарян
artur.kocharyan@onlandia.org.ua
http://www.onlandia.org.ua/  
Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 887 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0