Головна » 2009 » Листопад » 12 » Третій Кубок майбутніх дипломатів впровадить моду на здоровий образ... гри у футбол!
20:00
Третій Кубок майбутніх дипломатів впровадить моду на здоровий образ... гри у футбол!

Ніні до старту ЄВРО-2012 залишилося 940 днів ... а до початку Третього Кубку майбутніх дипломатів з міні-футболу "Назустріч ЄВРО-2012" лише місяць!
Спільний проект Ліги "ДИПКОРПУС" та Ради студентів Інституту міжнародних відносин КНУ ім. Шевченка, що покликаний просувати проведення ЄВРО-2012 в Україні та Польщі, а також сприяти формуванню корпоративної культури молодих фахівців-міжнародників вже встиг стати самостійним яскравим явищем в житті України.
Як і належить справжнім патріотам держави, молоді дипломати підігнали тонку ідеологічну основу під футбольний турнір вже самим фактом підтримки "ЄВРО-2012". І ось, нині Кубок майбутніх дипломатів береться позмагатися з іншою халепою. Нині існує певна небезпека, що скоро в уявленні українців гра в футбол асоціюватиметься не заняттям спортом, а лише з телевізором, пивом та лузганням насіння.
І справді, у підсвідомість молодого покоління з ретельністю, що гідна кращого застосування, вбивається думка про відвічний союз пива та футболу.
На таку сумну думку (без бокалу нема голу) Кубок майбутніх дипломатів відшукав оригінальну відповідь: "Футбол - гра СОЧНА, ми - за СОЧНУ гру"!
Отже, під час турніру передбачається інформаційно-проствітницька кампанія з популяризації соку як офіційного напою для молодих, яскравих та сильних особистостей. Ідею організаторів поділяють представники ТМ "Сандора" - і це не може не радувати. Компанія вже анонсувала дегустацію найкорисніших соків для всіх учасників.
Нагадаємо, що Третій міжнародний міні-футбольний турнір «Кубок майбутніх дипломатів», попередньо, планується провести 11-13 грудня 2009 року до Дня української дипломатії у місті Києві.
Третій міжнародний міні-футбольний турнір «Кубок майбутніх дипломатів», попередньо, планується провести 11-13 грудня 2009 року до Дня української дипломатії у місті Києві.
Слідкуйте за новинами підготовки до турніру на офіційному сайті турніру – www.fdc.cc.ua
За додатковою інформацією звертайтеся до Оргкомітету Кубку за телефонами: +38 (063) 290 95 48 або +38 (067) 299 58 58 або на електрону пошту press@fdc.cc.ua.

Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 812 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0