Головна » 2014 » Жовтень » 19 » Третій майстер-клас з осінньої екологічної творчості від Ліги "ДИПКОРПУС": креатив зростає у геометричній прогресії
22:32
Третій майстер-клас з осінньої екологічної творчості від Ліги "ДИПКОРПУС": креатив зростає у геометричній прогресії

Третій майстер-клас з екологічної творчості для дітей переселенців від Ліги "ДИПКОРПУС"У маріупольському Міському центрі тимчасового проживання переселенців відбулося чергове свято творчості. Черговий візит студентів-міжнародників Маріупольського державного університету з Ліги "ДИПКОРПУС" з творчими майстер-класами найменші мешканці Центру зустріли імпровізованим концертом, що складався з танців, пісень та віршів. При цьому ініціатива концерту була виявлена самою малечею і підготовка була проведена без допомоги батьків. 
Зі свого боку, представники Ліги "ДИПКОРПУС" також виклалися по повній програмі та разом з мешканцями центру вправлялися у створенні художніх композицій з яскравого осіннього листя та крупи.
Фантазійні композиції готуються до прийдешнього благодійного ярмарку "Барви надії", що планується за тиждень. Під час ярмарку широкі кола маріупольської спільноти зможуть обміняти свої пожертви на витвори мистецтва юних переселенців. Зібрані кошти будуть спрямовані на придбання ліків для мешканців Центру тимчасового проживання. 

Третій майстер-клас з екологічної творчості для дітей переселенців від Ліги "ДИПКОРПУС"

Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 696 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0