Головна » 2011 » Травень » 14 » ТРИВАЄ ВІДБІР РОБІТ ДО УЧАСТІ У ДРУГІЙ МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «ПАРЛАМЕНТСЬКІ ЧИТАННЯ»
19:38
ТРИВАЄ ВІДБІР РОБІТ ДО УЧАСТІ У ДРУГІЙ МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «ПАРЛАМЕНТСЬКІ ЧИТАННЯ»
Лабораторія законодавчих ініціатив, Студентське наукове товариство правників «Scholiaris», Факультет правничих наук і Факультет соціальних наук та соціальних технологій Національного університету «Києво-Могилянська академія» проводять Другу міжнародну наукову конференцію «Парламентські читання», присвячену проблематиці парламентаризму.
Прийом і відбір робіт для участі у цьогорічній конференції, що відбудеться 7-8 жовтня 2011 року в Києві, розпочався 14 березня 2011 року.
Ініціатива покликана сформувати якісно вищий рівень експертного та академічного дискурсу в Україні та залучити молодих науковців і представників академічних кіл до проведення наукових досліджень з парламентаризму у таких сегментах, як представницька та законодавча функції парламенту, його контрольні повноваження, внутрішня структура та організація, участь громадськості у законодавчому процесі тощо. Конференція створює можливості для обміну думками між науковцями з усієї України, які займаються парламентськими студіями; захід включатиме виступи провідних європейських науковців, а також передбачає залучення до дискусії низки експертів з політичного та громадського середовищ.
 

У межах заходу передбачається:
(і) проведення змістовної дискусії та публікації збірки наукових робіт за результатами конференції,
(іі) включення найкращих робіт до профільних наукових видань та інформаційно-аналітичного видання Лабораторії законодавчих ініціатив – журналу «Часопис ПАРЛАМЕНТ» (розповсюджується серед бібліотек провідних університетів та наукових установ, аналітичних центрів, а також народних депутатів України) та
(ііі) надання п’яти премій розміром по 1000 грн. (за підтримки Юридичної компанії «Ващенко, Бугай та партнери») за найкращі наукові роботи.
 
Організатори запрошують до участі молодих науковців (зокрема, викладачів, аспірантів та студентів старших курсів) з України та інших країн Європи. Заповнені аплікаційні форми та авторські наукові роботи мають бути надіслані на електронну адресу: parliam.readings@laboratory.kiev.ua до 18 липня 2011 року (включно).
 
 
Вимоги до наукових робіт та відбір учасників (робота має бути ОБОВ’ЯЗКОВО оформлена у відповідності до зазначених вимог; формат роботи також буде врахований відбірковою комісією):
- тема роботи має відповідати проблематиці наукової конференції;
- оформлення тексту – у Microsoft Word для Windows;
- обсяг роботи не повинен перевищувати 20,000 знаків з пробілами;
- поля: верхнє, нижнє, праве –15мм, ліве – 20мм;
- шрифт – Times New Roman, кегль – 14; інтервал між рядками – 1,5;
- оформлення роботи (анотація, ключові слова, список літератури/джерел) має відповідати вимогам ВАК;
- назва файлу в електронному варіанті повинна містити прізвище автора в англійській транслітерації;
- робочі мови: українська, англійська, російська.
 

Відбір робіт для участі у конференції здійснюватиме комісія, що складатиметься з представників Лабораторії законодавчих ініціатив, Студентського наукового товариства правників «Scholiaris», викладачів Факультету правничих наук і Факультету соціальних наук та соціальних технологій Національного університету «Києво-Могилянська академія».
 
Інформація про результати відбору буде надіслана не пізніше 5 вересня 2010 року. Щодо детальнішої інформацію про програму та місце проведення конференції учасники будуть повідомлені після завершення відбору наукових робіт. Крім того, актуальна інформація про захід з’являтиметься на сайті Лабораторії законодавчих ініціатив http://parliament.org.ua .
 

Умови участі:
Реєстраційний внесок для участі у конференції складає 200 гривень. Для учасників конференції не передбачаються відшкодування за проїзд та проживання, однак організатори сприятимуть у наданні місць для поселення.
 

Додаткова інформація:
Із запитаннями звертайтесь за адресою: parliam.readings@laboratory.kiev.ua  або
тел. +38(044)5313768 (контактна особа: Олександр Заславський, експерт Лабораторії законодавчих ініціатив),
+38(063)6178900 (Броніслав Тоцький, голова Студентського наукового товариства правників «Scholiaris»).
 
 
 
 
Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 690 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0