Головна » 2009 » Вересень » 10 » Творчий конкурс "Литва-Україна: один погляд на превентивне виховання в контексті європейських стандартів"
20:32
Творчий конкурс "Литва-Україна: один погляд на превентивне виховання в контексті європейських стандартів"

З вересня 2009 року стартує новий проект "Литва-Україна: один погляд на превентивне виховання в контексті європейських стандартів" за підтримки Посольства Литовської республіки в Україні. Цей проект будуть реалізовувати жіноча благодійна організація "Наші візії" м.Жидачів Львівська область(Україна), Калуська філія Союзу українок м.Калуш Івано-Франківської області, багато локальних партнерів, а також молодіжна організація з Тракая (Литва).
Сподіваємось, що ви долучитесь до нашого проекту і ми зможемо спільно виробити дійсно один погляд і громади, і освітян, і молоді на превентивне виховання.Деталі про перебіг проекту можна прочитати на блозі: http://prvuxovannya.blogspot.com та на http://tolerant.org.ua
Проект розпочинається Всеукраїнським творчим конкурсом серед шкільної , студентської молоді та педагогів. Положення про конкурс та анкету учасника можна завантажити тут:

Анкета

Положення

Джерело: http://tolerant.org.ua/category/iniziat_potochni-articles/tvorchii_konkurs_litva-ukraina_odin_poglyad_na_preventivne_vihovannya_v_konteksti_evropeiskih_standartiv.html

Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 1028 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0