Головна » 2010 » Квітень » 29 » У Маріуполі працює мобільний призовний пункт для волонтерів Дня Європи
14:55
У Маріуполі працює мобільний призовний пункт для волонтерів Дня Європи
Лише місяць відділяє нас від довгоочікуваного грандіозного святкування Всеукраїнського Дня Європи у м. Маріуполі.
Як відомо, щороку більш ніж півсотні волонтерів стають співорганізаторами кожного широкоформатного святкування, які влаштовує Посольство ЄС спільно з адміністраціями обраних регіонів України. КОЖЕН БАЖАЮЧИЙ може подати власну кандидатуру волонтера для розгляду уповноваженим партером Посольства ЄС - ГО "Молодіжний європейський парламент - Україна". Детальніше тут: http://www.eyp-ua.org/news/ed2010/

Ліга політологів-міжнародників "ДИПКОРПУС", яка від 2004 року виборювала право Маріуполя приймати всеукраїнський формат свята Дня Європи, поставила за мету, аби волонтери Маріупольського Дня Європи не лише разово взяли участь у акції, а і глибоко усвідомили важливість співпраці з представниками інших держав, необхідність реформ у суспільстві.
 

Враховуючи, що навіть найактивнішим молодим людям важко довести до кінця справу подання заявки у волонтери через напружений графік навчання чи роботи та з метою мобілізації найактивнішої молоді для волонтеріату Секретаріат Ліги "ДИПКОРПУС" розгорнув у Маріупольському державному гуманітарному університеті мобільний призовний пункт для волонтерів. Тут кожен охочий міг ознайомитися з умовами участі, заповнити заявку у електронній формі.
 

Згодом представники Ліги "ДИПКОРПУС" переслали зібрані дані Олександрі Мазур, координатору волонтерів від "Європейського молодіжного парламенту".
 

Враховуючи позитивний досвід, легати "ДИПКОРПУСУ" готові розгорнути подібні пункти у інших установах міста, а також підготувати за підтримки відділу у справах сім'ї та молоді Виконкому Маріупольської міськради агітаційні семінари-презентації для волонтерів з інших навчальних закладів міста.
 

Доценко Світлана Олександрівна
Департамент євроінтеграції
Ліги політологів-міжнародників "ДИПКОРПУС"

dipcorpus-mdgu@ukr.net
Категорія: День Європи - Маріуполь - 2010 | Переглядів: 722 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 2.0/1