Головна » 2009 » Листопад » 25 » У шкільних Євроклубів Донецької області є унікальна можливість (безкоштовно) залучати до роботи Євроклубів іноземців-волонтерів
15:24
У шкільних Євроклубів Донецької області є унікальна можливість (безкоштовно) залучати до роботи Євроклубів іноземців-волонтерів
У шкільних Євроклубів Донецької області є унікальна можливість (безкоштовно) залучати до роботи Євроклубів іноземців-волонтерів Європейської Волонтерської Служби (за програмою ЄС "Молодь в дії").
Зокрема, наразі в м. Донецьк працюють волонтери з Нідерландів та Франції (інформація в додатку). Їх робота пов'язана з викладанням питань прав людини та гендерної рівності у загальноосвітніх навчальних закладах.

Курс розрахований на 8 занять (1 заняття 1 раз на тиждень). Проведення занять передбачається у інтерактивному форматі, з використанням сучасних ігрових методик. Мова спілкування - англійська (російська за необхідністю).
Просимо ЗОШ м. Донецьк (бажано, Калінінського та Київського районів), що хотіли би залучати волонтерів для роботи в Євроклубі, зв'язатись за тел.: +38 050 917 26 11 (Сергій), або +38 050 431 04 25 (Ольга).
З повагою,
Сергій Штукарін

П.С. Євроклуби з інших областей можуть дізнатись про Програму ЄС
"Молодь в дії" і навчитись використовувати її можливості на сайті:
http://yia.org.ua/

Джерело: ukraineuroclubs@googlegroups.com
Категорія: Гранти, фінансування | Переглядів: 667 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0