Головна » 2011 » Лютий » 19 » "Українські вечорниці" - традиційний етно-корпопратив Ліги "ДИПКОРПУС" з нагоди Міжнародного дня рідної мови
21:34
"Українські вечорниці" - традиційний етно-корпопратив Ліги "ДИПКОРПУС" з нагоди Міжнародного дня рідної мови
Чекаємо всіх на Вечорницях! (група "Дип-Вечорниць" ВКонтакті: http://vkontakte.ru/event24092700)
З давніх-давен Вечорниці неодмінно асоціювались з веселощами, вечірнім парубочим співом, іграми та відпочинком. Вечорниці завжди уособлювали в собі активний, веселий, а подекуди й пікантний відпочинок зі співами, танцями, конкурсами та розіграшами.
Ліга <<ДИПКОРПУС>> вважає неправильним забувати таку чудову традицію! Тому чекаємо усіх небайдужих до традицій своєї країни та просто бажаючих весело провести час. Цього року ми не просто відпочиватимемо, а й будемо святкувати День рідної мови - 21 лютого.

Ви матимете унікальну можливість зануритися у дивовижну атмосферу традиційного українського відпочинку! На вас чекають майстер-класи з вишивання, малювання крашанок, вироблення мотанок! Всі учасники матимуть змогу скуштувати традиційну українську їжу: каравай, вареники, узвар! На вас також чекають цікаві конкурси та ігри, декламування віршів сучасників! А доповнювати атмосферу буде етнічна та сучасна українська музика.

Для всіх учасників обов'язковим є вишиванка, інші елементи українського одягу або державної символіки: тризуб, жовто-блакитні кольори тощо.

Вечорниці - це елемент української обрядовості згідно якого українці відпочивали від важкого, стомленого дня і збиралися разом. А оскільки понеділок, як відомо, день важкий, то ми чекаємо всіх бажаючих відпочити з користю та інтересом у аудиторії 205, Маріупольського державного університету, історичний корпус о 16:30!

ШануйМОся!
Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 538 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0