Головна » 2011 » Лютий » 1 » Весняний університет у Празі-2011: "Центральна Європа між Німеччиною та Росією"
21:13
Весняний університет у Празі-2011: "Центральна Європа між Німеччиною та Росією"
Весняний університет у Празі-2011: "Центральна Європа між Німеччиною та Росією" 14 - 25 квітня 2011, Организатор: Карлов університет, факультет соціальных наук, Прага 
Метою весняного празького університету під назвою "Центральна Європа між Німеччиною та Росією" буде надання слухачам загального уявлення про надцікавий Центрльноєвропейський регіон, спільне у історичному, політичному, соціальному, культурному розвитку країн Центральної Європи. 
Опріч того, ця академічна 12-денна програма передбачає інтерактивний аналіз ролі Центральної Європи як міжнародного політичного та економічного гравця і її відносини з найбільшими сусідами - Німеччиною та Росією.
Курс базується на міждисциплінарному підході та сполучує у собі різноманітні методики, як-от: лекції, семінари, круглі столи, роботи в групах та презентація проектів. Успішні учасники отримають 8 ECTS.
Отже, ви не лише матимете можливість дослідити низку цікавих тем та отримати цінну інформацію про Центральну Європу минулого та сьогодення, але й поліпшити та вдосконалити власні навчики дослідження та попрактикувати мистецтво презентації.
У вільний час Прага представить Вам широкий спект можливостей для культурного відпочинку.
 
Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 799 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0