Головна » 2010 » Грудень » 3 » Від сьогодні інформаційний проект «Вікно в Європу» відновлює свою роботу в Україні
21:19
Від сьогодні інформаційний проект «Вікно в Європу» відновлює свою роботу в Україні
 «Вікно в Європу» - далі буде - Від сьогодні інформаційний проект «Вікно в Європу» відновлює свою роботу в Україні: програма з однойменною назвою повертається в ефір 5 каналу та радіо Ера і буде виходити щотижня впродовж року.
Щотижневий 30-хвилинний тележурнал «Вікно в Європу» транслюватиметься на 5 каналі по п’ятницях о 18:15 та по суботах о 12:15 (повтор). Радіопрограма виходитиме на радіо Ера у понеділок о 19:30 та у неділю о 8:13 (повтор).
Теле- та радіопроекти «Вікно в Європу» стартували у травні 2009 року й одразу завоювали популярність серед української аудиторії. Унікальність цих програм - у тому, що вони надають ексклюзивну та оперативну інформацію про діяльність ЄС в Україні, яка донедавна була доступна лише фахівцям. Незважаючи на те, що ЄС та Україна впродовж останніх 20 років активно й успішно співпрацюють у різних сферах, громадянам мало що відомо про проекти, які реалізуються в їхній країні за підтримки Євросоюзу. Програми не лише заповнюють цю прогалину, але й об’єктивно висвітлюють відносини між ЄС та Україною й актуальні події у Євросоюзі.
 

«Мета проекту – допомогти громадянам України, зокрема, молодим людям, дізнатися більше про те, що робить Євросоюз для зміцнення стосунків зі своїми сусідами та підтримки їх на шляху інтеграції у ЄС», – розповідає Золтан Салаї, керівник відділу політики, преси та інформації Представництва ЄС в Україні.
 

Головна стратегія проекту – партнерство з провідними українськими ЗМІ, такими як 5 Канал та радіо Ера. Крім того, щомісяця в рамках проекту виходитимуть тематичні статті на сайті агентства Українські Новини.
 

Усі медіаматеріали «Вікна в Європу» можна знайти на блозі проекту в Живому Журналі за адресою: www.windowtoeurope.livejournal.com 
Телеглядачі та радіослухачі також можуть залишити тут свої коментарі і висловити побажання ведучим програм.
 
Категорія: Повідомлення | Переглядів: 611 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0