Головна » 2010 » Вересень » 13 » Відкритий фотоконкурс «Діяльність львів’ян – обличчя міста»
18:47
Відкритий фотоконкурс «Діяльність львів’ян – обличчя міста»
Львівський національний університет ім. Івана Франка та Музей історії Університету оголосили відкритий фотоконкурс «Діяльність львів’ян – обличчя міста». 
Випробувати свій мистецький хист і позмагатися за кращість у висвітленні актуальних проблем міста, звернути увагу молоді на недоліки у культурі мови, допомогти виховувати естетичні смаки у студентів покликаний фотоконкурс «Діяльність львів’ян – обличчя міста».

Одним із головних завдань фотоконкурсу є залучити творчих людей для відображення теми у мистецтві, активізувати молодь до відповідної реакції на екологічні проблеми, руйнування історичних пам’яток, засмічення рідної мови.
Конкурс відбуватиметься у трьох номінаціях: найкраща фотографія, присвячена екологічним проблемам міста; найкраща фотографія, що висвітлює занедбання та руйнування історичних та архітектурних пам’яток Львова; найкраща фотографія, що виявляє мовні помилки та слова-варваризми на вивісках магазинів, оголошеннях, стендах, плакатах та інших інформаційних дошках.
Для участі у конкурсі варто надати від 3 до 7 фотографій із вказівкою місця, де було зроблено світлину, а також заповнити анкету в ауд. 222 на Університетській, 1 у Львові. 
тел.: 239 45 29,  (097) 980-74-57 (Марта Стефура), пиши (marptushyk@ukr.net) або приходь (вул. Університетська, 1, ауд. 222)

Джерело: http://www.zik.com.ua/ua/news/2010/09/13/244661
Категорія: ФОТОконкурси | Переглядів: 1100 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0