Головна » 2012 » Грудень » 22 » Вітання Міністра закордонних справ Костянтина Грищенка працівникам дипломатичної служби України з нагоди професійного свята
16:04
Вітання Міністра закордонних справ Костянтина Грищенка працівникам дипломатичної служби України з нагоди професійного свята
Костянтин Іванович Грищенко Шановні колеги, cердечно вітаю вас із Днем працівника дипломатичної служби України!
Робота на дипломатичній ниві - це іспит, який треба перескладати щодня. Іспит на патріотизм, відданість своїй справі, послідовність в обстоюванні національних інтересів та готовність гідно зустрічати на цьому шляху труднощі, на які так багате повсякденне життя дипломата.
Я радий, що у цій відповідальній роботі можу покладатися на вашу професійність та відданість улюбленій справі. Тільки працюючи як одна команда ми зможемо виконати ті масштабні завдання, які ставить перед нами Президент України. Тільки узгодженими та скоординованими діями реалізуємо ті можливості, які відкриваються перед нашою державою у сучасному світі.

Відзначаючи 95-ту річницю української дипломатії, ми оглядаємося на величний шлях, який долали наші попередники у набагато складніших історичних умовах. Будьмо гідні їх пам'яті та того високого стандарту, який встановили найкращі дипломати України. Вони заклали фундамент. Наше завдання - зміцнювати на цьому фундаменті сучасну, спрямовану у майбутнє, активну українську дипломатію, до якої прислухаються, яку поважають, яку сприймають як перспективного партнера.

Дорогі друзі,

У цьому році на кожному з пріоритетних напрямів роботи Міністерства маємо конкретні здобутки. Парафована Угода про асоціацію з Європейським Союзом, забезпечено успішне головування в Центральноєвропейській ініціативі, розширено географію торговельно-економічного співробітництва України, забезпечено конструктивний розвиток діалогу з Росією, поглиблено стратегічні відносини з Китаєм і Туреччиною, виведено на новий рівень взаємини з Індією.

Але кожен наш успіх - це водночас і стимул до подальшого руху вперед.

Під час XI наради керівників закордонних дипломатичних установ Президент України поставив перед дипломатичною службою чіткі завдання. Д;ія нас це - імператив до дії. Це наша спільна відповідальність перед Главою Держави, народом України і самими собою.

Переконаний, ви свідомі свого обов'язку й зробите все, щоб виконати його з честю.

Нехай цілеспрямованість й удача не підводять вас на цьому шляху.

Зичу вам доброго здоров'я, наснаги і нових професійних здобутків.

Зі святом вас!
Категорія: Повідомлення | Переглядів: 601 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0