Головна » 2009 » Листопад » 20 » Візит регіональних журналістів на саміт Україна-ЄС
20:34
Візит регіональних журналістів на саміт Україна-ЄС
Представництво Європейської Комісії в Україні та Міжнародна громадська організація „Інтерньюз-Україна” запрошують українських регіональних журналістів відвідати події для преси присвячені проведенню Саміту Україна – Європейський Союз.
Саміт відбудеться у Києві 4 грудня 2009 року (п´ятниця).
До участі у візиті запрошуються українські регіональні журналісти, що спеціалізується на висвітленні відносин Україна-ЄС та міжнародної тематики.
 
На саміті очікується закріплення поступу у переговорах щодо Угоди про асоціацію між Україною та ЄС (включно з розділом про глибоку та всеохопну зону вільної торгівлі) та підписання низки важливих документів у співпраці між Європейським Союзом та Україною.

МГО Інтерньюз-Україна організовуватиме приїзд 15-ти українських регіональних журналістів до Києва для участі у подіях для преси, організованих у зв’язку з проведенням саміту Україна-ЄС.

Організація покриє витрати, пов’язані із проїздом, харчуванням та проживанням (1 доба у готелі) учасників.

Учасники також отримають у подарунок флеш-карту із корисною інформацією про відносини Україна-ЄС, а також текстом головних документів, що визначають нинішні стосунки між Україною та Європейським Союзом.

Для участі у візиті слід заповнити не пізніше 25 листопада, 18.00, онлайн-анкету учасника http://euinternews.blogspot.com/

Звертаємо Вашу увагу, що кількість учасників візиту обмежена. Якщо кількість заявників перевищить кількість доступних місць, відбір відбуватиметься за такими критеріями:
а) відповідність спеціалізації журналіста/видання тематиці візиту; б) представлення якнайбільшої кількості областей України; в) наявність у доробку журналіста матеріалів про відносини Україна-ЄС.

Результати відбору буде повідомлено не пізніше 27 листопада 2009 року, 12.00.

Із усіма питаннями щодо організації візиту звертайтеся до менеджерів Інтерньюз-Україна Ольги Сушицької (osushytska@internews.ua, 067 243 63 55) та Володимира Єрмоленка (vyermolenko@internews.ua, 068 122 16 39)
http://euinternews.blogspot.com/

Джерело: http://eu.prostir.ua/calendar/237982.html
Категорія: Стажування | Переглядів: 758 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0