Головна » 2010 » Червень » 25 » Візьми участь у проекті "Регіон 2030" і заплануй бачення регіону Центральної та Східної Європи!
21:24
Візьми участь у проекті "Регіон 2030" і заплануй бачення регіону Центральної та Східної Європи!
Візьми участь у проекті "Регіон 2030" і заплануй бачення регіону Центральної та Східної Європи! Яким він буде? Чи наздожене за розвитком Західну Європу? Що з демократією, модернізацією економіки? Скільки країн буде в Європейському Союзі?
До участі запрошуємо молодих жителів Центрально-Східної Європи, свідків динамічних змін, котрі відбулись за останні роки.
"Регіон 2030" – це простір, який надихає до спільного аналізу трансформацій в різних країнах, пошук точок дотику і практичного досвіду.
 

Зареєструйся на сторінці www.region2030.eu, заповни анкету і напиши коротке есе на тему змін у твоїй країні. Приєднайся до міжнародного проекту, результати якого будуть представлені у спільній публікації.
 

Працюймо РАЗОМ за допомогою інтернету. Найактивніші учасники та автори найкращих есе візьмуть участь у тижневій зустрічі в Польщі.
 

Проект "Регіон 2030" реалізує Проект:Польща в рамках РАЗОМ’89. фінансується в рамках програми Польсько-Американської Фундації Свободи: Зміни в регіоні – RITA, реалізованого Фундацією Освіта для Демократії.
 
Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 723 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0