Головна » 2010 » Грудень » 13 » "Вогонь та лід" на екранах Ваших моніторів: Ліга "ДИПКОРПУС" презентує медіа-звіт з диспуту "Проблема арктичних територій"
15:35
"Вогонь та лід" на екранах Ваших моніторів: Ліга "ДИПКОРПУС" презентує медіа-звіт з диспуту "Проблема арктичних територій"
"Вогонь та лід" на екранах Ваших моніторів: Ліга "ДИПКОРПУС" презентує медіа-звіт з диспуту "Проблема арктичних територій в сучасних міжнародних відносинах"
"Тримаючи голову у холоді", а серце гарячим, молоді фахівці-міжнародники обговорили сучасні проблеми арктичних територій у міжнародних відносинах.
Фахова дискусія точилася на засіданні диспут-клубу "Виклики ХХІ ст." у стінах Маріупольського державного університету.Телешова Юлія Володимирівна, Інформаційний департамент Ліги політологів-міжнародників "ДИПКОРПУС" На Маріупольщині ще з часів відомого полярного дослідника Георгія Сєдова не цуралися досліджувати питання далекої Арктики. От і зараз ця тема впала у поле зору Олега Старка - провідного організатора дипломатичних диспутів.
Ліга "ДИПКОРПУС" надала інформаційну підтримку цим "іграм розуму", тож нині кожен, хто з певнихобставин не потрапив на живу дискусію, міг задовільнити свою цікавість.
На разі до Вашої уваги фото- та відеозвіти від Юлії Телешової (Інформаційний департамент Ліги "ДИПКОРПУС")
ФОТОЗВІТ
диспуту "Проблема арктичних територій в сучасних міжнародних відносинах" (Маріуполь, 03.12.2010)
http://picasaweb.google.com/dipcorpus/ovakCD  
 
 

ВІДЕОЗВІТ диспуту "Проблема арктичних територій в сучасних міжнародних відносинах" (Маріуполь, 03.12.2010)
 
 
 
 
 
 
 
 
Відеопідсумки від вибраних спікерів диспуту "Проблема арктичних територій в сучасних міжнародних відносинах" (Маріуполь, 03.12.2010)
Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 907 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0