Головна » 2009 » Грудень » 1 » Всеукраїнське опитування!!! Його повинен пройти кожен!
08:37
Всеукраїнське опитування!!! Його повинен пройти кожен!

Візьми участь у Всеукраїнському опитуванні старост та лідерів студентського самоврядування - Ти молодий лідер і не бажаєш миритися із проблемами студентів? Не сиди склавши руки!
Візьми участь у Всеукраїнському опитуванні старост та лідерів студентського самоврядування , вплинь на реальне вирішення проблем студентів та гарантовано отримай авторські презентації професійних тренінгів з лідерства, тайм-менеджменту, менеджменту людьми і проектами.

А ще, саме ти можеш виграти головний приз – одну із трьох подорожей на двох в туристичні тури по Україні!
Навіщо ми опитуємо студентських лідерів?
Сьогодні дедалі більше ми чуємо про найрізноманітніші проблеми, з якими студенти зіштовхуються під час навчання – від бібліотечних фондів до дрібних побутових негараздів. Ці фактори створюють вагомі перешкоди для здобуття професії і професійного становлення.
Саме на виявлення найбільш поширених та типових проблем, які існують у студентів під час навчання у ВНЗ, а також підвищення обізнаності органів державної влади і місцевого самоврядування щодо цих проблем спрямовано громадський освітній проект " Проблеми та перспективи студентів ” який реалізовується Всеукраїнською студентською ініціативою за підтримки Національного університету "Острозька академія”.
Разом з тим, на сучасному етапі розвиваються студентські самоврядні ініціативи, які спрямовані на вирішення питань, пов’язаних із організацією освітнього, культурно-спортивного, побутового життя студентства. Тому ми вирішили опитати найбільш активних студентів, до яких належиш і ТИ !
Узагальнені результати дослідження будуть направлені до Міністерства освіти і науки України, Міністерства сім'ї, молоді та спорту, ВНЗ та інші установи.

Що для цього потрібно зробити?
Опитування проходить онлайн і займе не більше 15 хвилин твого часу. Для проходження опитування, заходь на веб-сайт http://www.active.in.ua .
Кожен, хто пройде опитування, гарантовано отримає авторські презентації професійних тренінгів з лідерства, тайм-менеджменту, менеджменту людьми і проектами.
А ще, саме ти можеш виграти головний приз – одну із трьох подорожей на двох в туристичні тури по Україні!
З повагою,
Координатор проекту
Марія Цип’ящук
Джерело: uassinfo@googlegroups.com

Категорія: Опитування | Переглядів: 1110 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0