Головна » 2011 » Квітень » 15 » Голосували за Аліну? Тож пишаймось Україною!
19:04
Голосували за Аліну? Тож пишаймось Україною!
 Ліга політологів-міжнародників "ДИПКОРПУС" щиро вітає Аліну Опанасенко - режисера конкурсного ролика "Progress is the way to go!" до 50-річчя Організації економічного розвитку та співробітництва із завоюванням 3-го конкурсного місця. Нагадаємо, що у півфіналі цього креативного конкурсу перемогу виборювали представники 20 націй.
Перше місце за результатами всесвітнього онлайн-голосування посів Хав'єр Еліас (24 роки) з Перу з роботою "Progress is education for all", на другому місці 21-річна Стефані Вілладієго з Колумбії зі стрічкою "Progress is hope".
Спеціальними призами були відзначені роботи "Progress is everyone, together" австралійки Г'ю Сандісон (21 рік) та "Progress is tommorrow in our hands" Відг'я Пріядаршині (18 років) з Індії.
Переглянути роботи - переможці можна тут www.oecd.org/videocontest
 
Відтак, наша співгромадянка представлятиме молодіжне бачення прогресу від України та Європейського континету в цілому під час ювілейного Паризького Форуму Організації економічного розвитку та співробітництва у травні 2011 року. З нетерпінням чекатимемо на її враження та думки.
 
Одночасно не можемо не відзначити, що перемога Аліни є не тільки свідченням її таланту кмітливо висловити погляд молодого покоління на суспільно-важливі питання планетарного масштабу, але і перемогою народної української дипломатії. Адже саме голосування усіх небайдужих українців в інтернеті зробило чимало для її перемоги.
 
Шановні друзі та колеги! Святкуючи цю чергову перемогу українського мистецтва та народної дипломатії, тримаймо і надалі хвилю сприяння Україні у виборюванні гідної провідної ролі на міжнародній арені своїми маленькими щоденними справами!
Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 549 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0