Головна » 2009 » Жовтень » 22 » Закликаємо Вас взяти активну участь у конкурсі та стати делегатами Інавгураційного Саміту активної молоді світу.
22:19
Закликаємо Вас взяти активну участь у конкурсі та стати делегатами Інавгураційного Саміту активної молоді світу.

Саміт, що організує всесвітня організація «Єдиний Світ Молоді», відбудеться 8-10 лютого 2010 року в Лондоні (Велика Британія).
На Саміті планується зібрати 1500 майбутніх молодих лідерів з кожної країни світу. Молоді лідери матимуть змогу поспілкуватися з відомими світовими лідерами: Кофі Аннаном, Бобом Гелдофом, Десмондом Туту та Оскаром Моралесом. Цей Саміт стане щорічним глобальним зібранням майбутніх лідерів, що дійсно представлятимуть світову спільноту, та відображатиме вперше за весь час найнаселеніші регіони і країни, не обов'язково найбагатші або найбільш політично впливові.

Організація «Єдиний Світ Молоді» в кінці липня провела прес-конференцію у Лондоні, присвячену результатам міжнародного опитування 20-ти актуальних тем з навколишнього середовища, бізнесу, політики, ЗМІ і релігії. Ознайомитись з нею на YouTube Ви можете за посиланням -
http://www.youtube.com/watch?v=-1A8AeyoRN4&feature=channel%20page
, або завантаживши прес-реліз

Як потрапити на Саміт?

Конкурс на YouTube: Починаючи з 31 липня, люди зі всього світу, які народилися після 1984, можуть завантажити свою відео-позицію щодо
20-ти проблем з актуальних тем міжнародного опитування на http://www.youtube.com/OneYoungWorld, за яку голосуватимуть користувачі сервісу YouTube. Ті, хто набере найбільше голосів, будуть запрошені стати делегатами на Інавгураційному Саміті в 2010 р.

Фаза III Опитування: Починаючи з 31 липня, люди, які народилися після 1984, можуть реєструватися на http://oneyoungworld.com/global-consultation/index.html , щоб брати участь у наступній фазі дослідження, завершуючи он-лайн опитування про актуальні проблеми сьогодення.

З повагою,

--
Єлизавета Щепетильникова
Заступник Голови Секретаріату УАСС відповідальний за міжнародне співробітництво
lissashch@uass.org.ua
+380937105193
skype: lady_hornet
Віталік Шабунін

Фундація Регіональних Ініціатив, ФРІ

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 783 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0