Головна » 2011 » Квітень » 16 » Зі святом Входу Господнього до Єрусалиму, друзі та колеги!
21:34
Зі святом Входу Господнього до Єрусалиму, друзі та колеги!
Бог Господь, и явися нам, составите праздник, и веселящеся приидите, возвеличим Христа, с ваиами и ветвьми, песньми зовуще: благословен грядый во имя Господа Спаса нашего.
Вчергове згадуючи цю величну подію, шановні колеги-міжнародники, закцентуймо увагу на поведінці реального Вождя свого народу - Ісуса Христа. Він не йде за бажанням натовпу. Народ стародавнього Ізраїлю прагнув бачити в Ісусі земного можновладця, який забезпечив би їм добробут та звільнив від панування римлян. Але Господь бачив, що в першу чергу потребує людство - звільнення від гріха та смерті, оновлення та обоження - і Він без вагань робить не те, що приємне людським масам, а те, що буде корисним для них.
З іншого боку для нас це красномовний приклад готовності лідера нації постраждати та вмерти за своїх людей. Він не страшиться винесеного заочно вироку національною елітою Своєї батьківщини та не спиняється у проповіді миру та спасіння на їх безпосередній території.
Спокійно сприймаючи випробування хвилинами минущої земної слави, не забуваймо і бути готовими до зміни настроїв електорату - волаючи "Осанна!" сьогодні, ваше оточення може бути готовим розіп'яти Вас за наступної нагоди.
Великий урок у подвизі Христа для всіх експлуататорів теми національної зверхності в політиці - Бог чітко продемонстрував, що коренем існування народу є правдиве служіння Богові, а не безкінечні спроби розбудувати успішне земне царство, використовуючи авторитет та підтримку Творця.
Будьмо гідні нашого покликання, навчаймося принципів державного управління не виключно з підручників, а й з універсального джерела мудрості на всі часи - Біблії!
Плідного Вам для душ та тіл періоду свята та прийдешнього часу Страсного тижня!
Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 523 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 5.0/1