Головна » 2009 » Грудень » 1 » У Чернігові проходить фотоконкурс «Подаруй дитині казку», метою якого є пошук фотографій, які якнайточніше відображатимуть світ, яким його б
08:44
У Чернігові проходить фотоконкурс «Подаруй дитині казку», метою якого є пошук фотографій, які якнайточніше відображатимуть світ, яким його б
Поглянемо на світ очима дітей! У Чернігові проходить фотоконкурс «Подаруй дитині казку», метою якого є пошук фотографій, які якнайточніше відображатимуть світ, яким його бачать діти.
Ви захоплюєтесь фото та не байдужі до долі дітей-сиріт? Зараз у Вас з’явилась можливість допомогти дітям своєю творчістю!

В рамках вже відомої благодійної акції «Подаруй дитині казку» в місті Чернігові відбудеться фотоконкурс «Світ очима дітей».
В цьому конкурсі мають змогу брати участі всі бажаючі автори, які не байдужі до долі дітей-сиріт. Роботи можуть бути як аматорськими так і професіональними. Існує лише одна обов’язкова умова: фото повинні відображати навколишній світ таким, яким його бачать діти.

З надісланих на конкурс робіт будуть відібрані найкращі, які будуть виставлені на аукціоні в фінальній частині акції — Віденського балу, що відбудеться 19 грудня 2009 р.

А тепер найголовніше: всі виручені від акції кошти будуть направлені на обладнання спортивної зали Чернігівської загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів імені Ю.М Коцюбинського.

На переможців акції чекають призи та сюрпризи від організаторів.
Допоможемо дітям!

Щоб участь, необхідно надіслати свою роботу за адресою respublika.cn@gmail.com до 15 грудня. Не забудьте додати свої особисті данні – П.І.Б. та контактний телефон.

За додатковою інформацією звертатись за тел.(093) 47-91-688, (050) 16-91-980 Антон
Джерело: kolo-initiative@googlegroups.com
Категорія: ФОТОконкурси | Переглядів: 755 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0