Головна » 2009 » Грудень » 18 » Фінішував Третій Кубок майбутніх дипломатів – триває Загальнонаціональний проект "Дипломатичні Ігри-2009"!
22:07
Фінішував Третій Кубок майбутніх дипломатів – триває Загальнонаціональний проект "Дипломатичні Ігри-2009"!

Фінішував Третій Кубок майбутніх дипломатів (www.fdc.cc.ua) – триває Загальнонаціональний проект "Дипломатичні Ігри-2009" на відзначення цьогорічного Дня Української Дипломатії.
Як давно відомо, широка душа українських фахівців міжнародників - легатів Ліги "ДИПКОРПУС" не може жити без масштабних заходів. Відтак, цьогорічні святкові події до Дня української дипломатії, до яких доклала руку Ліга "ДИПКОРПУС" переросли у двотижневий насичений марафон під назвою "Дипломатичні Ігри-2009".

Нині ми щасливі поділитися інформацією за підсумками Третього кубку майбутніх дипломатів: НАЗУСТРІЧ ЄВРО-2012. цей міжнародний міні-футбольний турнір став подарунком для міста Києва від Ліги "ДИПКОРПУС" та Ради студентів Інституту міжнародних відносин КНУ ім. Шевченка з нагоди визначення Києва містом фіналу Чемпіонату з футболу ЄВРО-2012. Доречі, промо-матеріали Кубку майбутніх дипломатів доступні тут: http://dipcorpus.at.ua/photo/kubok_majbutniji_diplomativ_nazustrich_evro_2012/14
Учасниками наймасштабнішого заходу на підтримку ЄВРО-2012 стало 11 команд міжнародників з Києва, Донецька, Маріуполя, Львова, Запоріжжя та Білорусі (Білоруський державний університет), що зібралися 11-13 грудня 2009 р. для того щоб виявити найсильнішого.
Вперше до участі у Кубку майбутніх дипломатів були запрошено широке коло майбутніх фахівців з міжнародних відносин: окрім традиційних натхненників - студентів спеціальності "Міжнародні відносини", учасниками стали спеціальності: "Міжнародні економічні відносини", "Міжнародний бізнес", "Міжнародна інформація", "Міжнародне право", "Міжнародний туризм" - що свідчить про поступ у формуванні корпоративної культури міжнародників України.
Серед новинок Третього Кубку майбутніх дипломатів слід відзначити 3 соціальні кампанії: "Футбол - сочна гра!" (боротьба зі зловживанням реклами пива у футболі), "Футбол - прозора гра!" (боротьба за чесну гру, проти договорняків, брутальної поведінки на полі), "Футбол - пузата гра!" (боротьба із захопленням молоді фаст-фудами). Ці проекти, відповідно, підтримали соковий партнер "Сандора", питна вода "Прозора" та мережа харчування "Пузата хата".
Для Ліги "ДИПКОРПУС" Третій Кубок майбутніх дипломатів запам'ятався і дебютом власної збірної, склад якої міцно зігрався і віднині планує брати активну участь у інших подібних турнірах з міні-футболу.
Черговою родзинкою, на цей раз, на церемонії нагородження стала презентація тематичних публікацій з міжнародної політики від Сергія Рафаїловича Гриневецького: "Геополітичне казино Причорномор'я" та "Дунайська енциклопедія". Ці новинки від Першого заступника Голови Комітету Верховної Ради з питань нац. безпеки і оборони стали прекрасним подарунком для команд та найкращих гравців турніру майбутніх дипломатів.
Зрештою, Третій Кубок майбутніх дипломатів добіг кінця, у драматичному фіналі команда українських міжнародників з КІМВ обійняла перше місце, дебютант турніру - зірна білоруських міжнародників - дістала срібло,а на третю сходинку не очікувано "злетіли" :) студенти Інституту міжнародних відносин Національного авіаційного університету, яких ми щиро вітаємо з досягненнями!
Попереду Україну чекає Четвертий Кубок майбутніх дипломатів, що гостинно прийме Донецьк навесні 2010 року.

Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 757 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0