Головна » 2009 » Березень » 7 » УКРАЇНСЬКИЙ НАУКОВИЙ КЛУБ оголошує реєстрацію на МІНІ-КУРС “НАУКОВА КОМУНІКАЦІЯ”
03:43
УКРАЇНСЬКИЙ НАУКОВИЙ КЛУБ оголошує реєстрацію на МІНІ-КУРС “НАУКОВА КОМУНІКАЦІЯ”
Міні-курс розроблений для студентів-випускників та науковців, для яких англійська мова є не рідною мовою спілкування. Стратегію успішного наукового спілкування презентує канадсько-польський вчений Е.Потворовськи, PhD, науковець з п'ятнадцятирічним досвідом викладання методик наукової комунікації.
Завданням курсу є покращення розуміння слухачами методик влучного і ефективного донесення наукового повідомлення, як усного, так і письмового.  Ці навички є необхідними для написання наукових статей, пропозицій на гранти, доповідей на міжнародних презентаціях.
 
Умови:
1)    слухачі курсу повинні володіти англійською мовою не нижче рівня Upper-Intermediate;

2)    один курс передбачає навчання протягом 3-х днів в режимі приблизно 6 годин на день. Максимальна кількість слухачів у групі – 12 осіб. Тільки дві групи передбачено для запису на цей курс;

3)    кінцевий термін реєстрації аплікаційних форм - 30 березня 2009 р;

4)    затвердження учасників відбуватиметься на основі дати і часу надсилання реєстраційної форми.

Час і місце: початок курсу 11 травня 2009 року. Місце проведення курсу залежить від кількості учасників і буде повідомлено через офіційний сайт УНК.

 Біографічна довідка:

Професор Едвард Потворовськи протягом 34 років займається дослідженнями в галузі імунології. Він був членом експертної комісії стипендіальних та грантодавчих комітетів, а також позаштатним рецензентом “Медичної дослідницької ради” в Канаді, “Національного Інституту з проблем раку” в Канаді, Фонду “Recherche en Santé du Québec”, і “Організації ракових досліджень”. Він належав до редакційних колегій ряду знаних міжнародних наукових видань.  В Аrmand-Frappier Institute проф. Потворовськи розробив і викладав курс, присвячений письмовій та усній науковій комунікації, протягом 15 років. Зараз він консультує та проводить наукові семінари і лекції, як в Канаді так і за кордоном, що присвячені проблемам написання наукових публікацій й усних презентацій, так само, як і написання пропозицій для отримання наукових грантів і стипендій.

Аплікаційна форма

Джерело: http://nauka.in.ua/news/naukova-komunik

Категорія: Стажування | Переглядів: 826 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0