Головна » 2015 » Листопад » 9 » Фотоконкурс "Я-Куїнджі" присвячений сто сімдесят п'ятій річниці з дня народження А. І. Куїнджі
09:18
Фотоконкурс "Я-Куїнджі" присвячений сто сімдесят п'ятій річниці з дня народження А. І. Куїнджі

Фотопроект "Я-Куїнджі" до 175-річчя видатного митця, уродженця Маріуполя, Архіпа Івановича КуїнджіФотопроект "Я-Куїнджі" присвячений сто сімдесят п'ятій річниці з дня народження А. І. Куїнджі і покликаний познайомити Вас із творчістю живописця. Фотовиставка-благодійний аукціон, який допоможе відродити в сучасному Маріуполі творчість видатного земляка.

Умови участі у фотопроекті "Я-Куїнджі":
* Зробити фотоаналогію на вподобану картину Архипа Куїнджі;
* 20 кращих робіт буде відібрано для участі у фотовиставці;
* 1 фотограф - 1 фотографія;
* Цінується нестандартний підхід і винахідливість;
* Жанр НЕ має значення;
* Дедлайн: 30.11.2015

Фотопроект "Я - Куїнджі": нове бачення Класичного мистецтва.
Якщо ти креативний, винахідливий та несподіваний і в тебе є фотоапарат, то тобі саме до нас. Ліга політологів - міжнародників "ДИПКОРПУС" чекає завзятих фотографів та закликає до активної співпраці у рамках проекту "Я - Куїнджі", де кожен з учасників матиме змогу розкрити себе у якості художника.
Головною метою проекта є розповсюдження та популяризація творчості видатного маріупольского митця Архипа Івановича Куїнджі до дня святкування 175-ї річниці його народження. 

Задача проекту: робота художника, що припала до вподоби учаснику має бути відображена на фотографії з того ракурсу, з якого бачить її митець модернової версії. Можливо, ти побачишь це у натюрморті, у осінньому парку, на дахах багатоповерхівок, - не важливо де і як. Важливо що Ти сам творець своїх почуттів та вражень.

Групи проекту у соціальних мережах:
https://vk.com/public101401859
https://www.facebook.com/events/975647269165620 

Контакти:
тел. + 38 (098) 216-85-98 (Інтісар)
e-mail: anastasiafelice@mail.ru

За 69 років свого життя Куїнджі Архип Іванович залишив велику творчу спадщину для своїх земляків. Картинами художника можна дотепер милуватися в Маріупольських галереях імені видатного майстра пейзажного живопису, проте, на жаль, сучасне покоління нерідко забуває про його внесок у мистецтво, тому ми хочемо показати всю красу робіт Куїнджі крізь призму сучасної фотографії, тим більше, що у творчому доробку Архипа Івановича є й кілька років роботи фоторетушером у майстернях Маріуполя, Одеси та Санкт-Петербургу. 
Своєю ініціативою ми хочемо перенести творчість Куїнджі на новий, сучасний рівень.

Наші завдання:
* познайомити широкі кола громадськості з творчістю Куїнджі;
* розвинути розуміння історії рідного краю через культурну спадщину;
* надихнути жителів міста до творчої діяльності;
* налагодити комунікацію між мешканцями міста;
* популяризувати фотомистецтво і художню діяльність в Маріуполі;
* залучити людей до благодійності.

Джерела для натхнення (список картин): 
http://kuinje.ru/shedevr.php 
http://gallerix.ru/album/Quingy

Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 871 | Додав: dipcorpus-mdgu | Теги: Лига ДИПКОРПУС, Куїнджі, конкурс, Маріуполь, Куинджи, фотография, Мариуполь, Фотоконкурс, фотографія, Ліга ДИПКОРПУС | Рейтинг: 0.0/0