Головна » 2009 » Грудень » 25 » «ГОЛОСИ» – про соціальну відповідальність мовою кіно
21:09
«ГОЛОСИ» – про соціальну відповідальність мовою кіно
В Україні знято перший документальний фільм, що висвітлює кращий досвід впровадження концепції соціальної відповідальності бізнесу (СВБ) українськими компаніями.
В документальному фільмі «Голоси» Спільнота «Соціально Відповідальний Бізнес» та студія «Сталий розвиток» за фінансовою підтримкою Посольства США в Україні вперше на одному екрані зібрали провідних гравців вітчизняного ринку, які продемонстрували для своїх колег власні методичні підходи та надали практичні поради з управління СВБ.

Фільм демонструє шість прикладів вдалої інтеграції концепції соціальної відповідальності в діяльність компаній. Компанія «Систем Кепітал Менеджмент», ЗАТ «Крафт Фудз Україна», Група Компаній «Фокстрот», ПАТ «Концерн Галнафтогаз», ТОВ «Міжнародний автомобільний холдинг «Атлант-М» – демонструють на практиці, що успішний бізнес в Україні керується найкращими світовими стандартами ведення бізнесу, які значною мірою розширюють уявлення про успішний бізнес – виходячи поза суто фінансові показники.
 

Європейські експерти з управління змінами, стратегічного, інноваційного менеджменту та сталого розвитку - суспільні діячі, представники уряду та бізнес-освіти – розважають над проблематикою втілення бізнесом концепції сталого розвитку в європейському та світовому контексті.
 

Генеральний продюсер фільму - Юлія Бегма
Режисер - Євгенія Тамонтьева
 

Спільнота «Соціально Відповідальний Бізнес» та студія «Сталий розвиток» висловлюють подяку офісу Глобального договору ООН в Україні та ИД «Коммерсантъ-Украина» за допомогу в організації зйомок європейських експертів.
 

Всім, хто зацікавлений взяти участь у презентації або отримати копію фільму, прохання писати п. Юлії Бегмі або п. Євгенії Тамонтьєвій на адреси y.begma@svb.org.ua
srozvitok@gmail.com відповідно.
 

Джерело: http://www.svb.org.ua/node/1262
Категорія: Повідомлення | Переглядів: 714 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0