Головна » 2009 » Вересень » 16 » Гранти Американської ради вчених товариств для вчених-гуманітаріїв
22:50
Гранти Американської ради вчених товариств для вчених-гуманітаріїв

Американська рада вчених товариств (American Council of Learned Societies, ACLS) оголошує конкурс на здобуття короткотермінових грантів у галузі гуманітарних наук на 2009 – 2010 навчальний рік.
Гранти надаватимуться високоякісним науковим проектам, котрі сприятимуть дослідженням інших науковців-гуманітаріїв.

Рішення про надання гранту ухвалюватиме незалежна комісія, до складу якої входять провідні науковці України, Росії та Білорусії, на підставі анонімного рецензування (peer review) письмових заявок учасників конкурсу.
Учасник конкурсу повинен мати кандидатський ступінь (або тотожний йому професійний та науковий досвід) і бути громадянином України, Росії або Білорусії. Знання англійської мови не є обов’язковим для участі в конкурсі.
Конкурсна комісія приймає проекти з усіх дисциплін та тематик, що стосуються гуманітарних наук (історія, археологія, література, мовознавство, мистецтвознавство, культурологія, етнографія, гендерні студії, філософія, релігієзнавство).
Групові проекти також заохочуються (в такому випадку один з учасників проекту має подати заявку від імені всієї групи).
Аплікаційна форма для участі в конкурсі буде доступна на веб-сайті Американської ради вчених товариств: http://www.acls.org/programs/hp з вересня 2009 року. Заповнена заявка має бути отримана не пізніше 17 листопада 2009 року. Офіційне повідомлення про результати конкурсу буде розіслано авіапоштою в травні 2010 року.
 

Загальну інформацію про конкурс можна знайти тут http://www.acls.org/programs/acls/
 
Категорія: Освіта, навчання | Переглядів: 993 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0