Головна » 2010 » Жовтень » 19 » Неочікувані підсумки гарячого опитування: "Заряджай нову обійму українських політиків!"
11:50
Неочікувані підсумки гарячого опитування: "Заряджай нову обійму українських політиків!"
Як всі добре пам'ятають, Ліга "ДИПКОРПУС" перейнялася питанням, кому з молодих політиків найбільше симпатизує українська інтернет-спільнота.
На старті опитування нашим експертам було запропоновано визначитися з рейтингом 10 українських діячів, проставивши кожному від 0 до 10 балів. Визначатися учасники опитування мали щодо Арсенія Яценюка, Андрія Портнова, Віктора Януковича (молодшого), Віталія Кличка, Віталій Хомутинніка, Лесі Оробець, Наталії Королевської, Олени Бондаренко, Олеся Довгого та Юрія Мірошниченка. Можна було також зазначити і власний варіант перспективного політика.
Підсумки щодо фаворита опитування дещо приголомшили - 35% учасників проставили максимум - 10 балів симпатії - Наталії Королевській. На другому місці по максимальним симпатіям - Віталій Кличко (14%). До речі, саме у Віталія оцінки розподілилися найбільш рівномірно - тобто, він має приблизно порівну і гарячих прихильників, і поміркованих симпатиків, і..не на рингу будь сказане.. - тих, хто прохолодно ставиться до його харизми.
Сумно констатувати, що аж 36% опитаних проставили 0 балів довіри ВСІМ учасникам опитування.
Втім, попри трошки невтішні результати для більшості учасників, такі підсумки - свідчення небайдужості та обізнаності нашого соціуму щодо українського політикуму. А значить, Україна цілком однозначно має власну політичну перспективу та свідоме громадянське суспільство. Молоді ж політики мають новий стимул невтомно працювати над здобуттям шани та довіри співгромадян, у чому їм і бажаємо успіху!
 
 
Руслан Пейтер,
Керівник проекту Ліги "ДИПКОРПУС" "Заряджай нову обійму українських політиків!"
dipcorpus-kyiv@ukr.net
Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 628 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0