Головна » 2011 » Січень » 17 » Представництво Європейського Союзу в Україні шукає міста для спільної організації святкувань Дня Європи у 2011 р.
18:25
Представництво Європейського Союзу в Україні шукає міста для спільної організації святкувань Дня Європи у 2011 р.
 Представництво Європейського Союзу в Україні спільно організує святкування Дня Європи в одному з українських міст. Саме тому Представництво ЄС з радістю прийме листи зацікавленості у проведенні цих святкуань від міської влади, яка готова об'єднати зусилля заради Дня Європи.
Бажано, аби такі листи містили:
- спільну заяву від міської та обласної влад, в якій зазначається, що вони будуть тісно співпрацювати у процесі підготовки до Дня Європи;
- зазначення готовності залучити до організації ствяткувань Дня Європи місцеві неурядові організації та інші громадські організації;
- зазначення готовності об'єднати фінансові та матеріальні ресурси разом з Представництвом ЄС.
 
Листи зацікавленості мають бути надіслані до представництва ЄС до 15 лютого 2011 р. на наступну адресу:
Давід Стулік
Прес-аташе
Представництво ЄС в Україні
Вул. Круглоуніверситетська 10
Київ
01024
Або на адресу електронної пошти david.stulik@eeas.europa.eu
 
 
За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтесь до Давіда Стуліка (david.stulik@eeas.europa.eu , +380-96-438-03-24).
 
Коротка інформація про Дні Європи 2011:
Представництво Європейського Союзу в Україні організовує Дні Європи в Україні вже 11 рік поспіль. У Днях Європи беруть участь не лише Представництво ЄС та посли ЄС, але ї посольства інших країн-членів ЄС та їхні посли.
 

Як і кожного року, Представництво ЄС надасть фінансову підтримку цих святкувань. На святкування Дня Європи у 2011 р. бюджетом передбачено загальну суму у 30 000 євро, до якої зокрема входить наступний формат Дня Європи: Європейське містечко з мовними школами, публічними дебатами з послами та представниками української влади, а також представлення національної культури, кухні та музики країн-членів ЄС.
 
Традиційно, посли країн-членів ЄС зустрінуться зі студентами місцевих університетів та разом з представниками місцевої та обласної влад офіційно відкриють святкування Дня Європи.
Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 673 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0