Головна » 2009 » Жовтень » 16 » РЕЗОНАНСНЕ ПИТАННЯ: "Чи є місце гендерним стереотипам в сучасному суспільстві?"
11:24
РЕЗОНАНСНЕ ПИТАННЯ: "Чи є місце гендерним стереотипам в сучасному суспільстві?"

Вже 14 днів, як ми з Вами, любі друзі, реалізовуємо всеукраїнський проект "Чи є місце гендерним стереотипам в сучасному суспільстві?".
Мені, як авторці та керівнику проекту,  дуже приємно дізнатися що тематика опитування Вам цікава і не залишає байдужими жодного з активних громадських діячів та інших користувачів мережі Інтернет - про цея можу судити хоча б з оцих відгуків (отримані на скриньку разом із заповненими анкетами):

"Дуже цікава тема! Вона насправді актуальна, тому що суспільство ще не готове відійти від нав’язаних часом стереотипів, які дуже заважають, особливо, у професійному середовище" …. Нина И.
"Социологический опрос поднимает актуальную проблему гендерного неравенства в обществе. Сам состав вопросов помогает молодёжи задуматься над обоснованностью существующих в обществе стереотипов. Этот опрос даёт возможность ответить в первую очередь самому себе на вопрос, существует ли данная проблема, насколько остро она стоит, и я поддерживает ли каждый из нас существование гендерного неравенства в обществе"…. Ольга Гриценко
"Скажіть, а анкету розробляла жінка? Чому в ній немає місця стереотипам щодо чоловіків? Чи гендерна проблема лише проблема жінок? Вибачте, але як на мене, анкету розроблено з сексичних позицій. Якщо це гендерні проблеми, то що тоді емансипація? В свою чергу, до якого розряду проблем відносяться рання смертність серед чоловіків на Донбасі, різна грамотність чоловіків та жінок у питаннях виховання дітей, різні умови утримання чоловіків та жінок у тюрмах? Як можна бути сексичним, говорячи про гендерні проблеми?" …. Shutov Roman
Якщо тема зацікавила і Вас, запрошую закачати анкету www.dipcorpus.at.ua/news/gender_stereotip/2009-10-05-1542 і надіслати на verteba.yana@gmail.com .
По закінченню опитування, підсумки будуть оприлюднені!
Ще раз дякую усім тим, хто не пошкодував часу на заповнення анкети і зробив свій внесок у вирішення проблеми!

Контакти: Вертеба Яна Русланівна, Політичний департамент Ліги "ДИПКОРПУС"
тел.: (096) 718-28-99
е-пошта: verteba.yana@gmail.com

Категорія: Опитування | Переглядів: 1181 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0