Головна » 2010 » Січень » 15 » Сайт з проведення громадської експертизи шукає експертів
22:22
Сайт з проведення громадської експертизи шукає експертів
Незабаром кожен, хто має намір покращувати державну політику, використовуючи інструмент громадської експертизи, зможе робити це професійно. Незалежно від того, де і коли він проводить експертизу та чи є в нього попередній досвід або можливість залучення фахівців. Тепер це неважливо, адже кожен активіст отримає власний «Робочий стіл громадського експерта», який міститиме все необхідне для проведення професійної експертизи.
«Робочий стіл громадського експерта» саме таку назву матиме інтернет-ресурс для тих, хто бажає навчитися проводити громадську експертизу. Очікується, що новий інтернет-сайт не лише знайомитиме з передовим українським досвідом у проведенні експертизи, а й буде постійно тримати в фокусі нормативні акти та методичні документи, що стосуються проведення експертизи. Завдяки можливостям сайту, користувачі зможуть самостійно та крок за кроком проходити процедуру проведення громадської експертизи з одночасним методичним супроводом консультантів на всіх етапах.

А оскільки якість консультацій, що надаватимуться користувачам сайту, буде прямо залежати від професійності та спеціалізації залучених експертів, саме Ви можете вирішити, хто мав би стати такими експертами. Всенародне обрання консультантів з проведення громадської експертизи розпочато.
 

Власну кандидатуру можна запропонувати за посиланням:
 
Контакти
Володимир Бочаров-Туз
координатор моніторингових програм
Творчого об’єднання "Технології оптимального розвитку особистості”
bocharov@toro.org.ua
http://www.toro.org.ua/
 
Категорія: Волонтаріат | Переглядів: 1223 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0