Головна » 2017 » Квітень » 2 » "Світло в тобі" - це фотопроект, що спрямований на розкриття такої проблеми, як аутизм
21:02
"Світло в тобі" - це фотопроект, що спрямований на розкриття такої проблеми, як аутизм

"Світло в тобі" - це фотопроект, що спрямований на розкриття такої проблеми, як аутизм"Світло в тобі" - це фотопроект, що спрямований на розкриття такої проблеми, як аутизм. 
Головна мета - інформатизація населення міста Маріуполь про синдром аутизму, особливості виховання, потреби дітей та їх батьків. Важливим моментом є розкриття емоцій діток та можливості їх соціалізації. 

Проект організовується ГО "Дипкорпус" та ГО "Особлива дитина з майбутнім", що реалізується у м. Маріуполь.

Фотовиставка #Світловтобі - це перш за все емоції, які випромінюють діти... діти з аутизмом. 
На початок 2015 року МОЗ України було приведено статистічні дані, згідно з якими у нашій країні проживає 3200 осіб з синдромом аутизму. 
Кількість людей, хворих на аутизм в Україні, сьогодні залишається невідомою через відсутність належної статистики, труднощі з діагностуванням, відсутність інформаційної політики та ін. Чисельність дітей, хворих на аутизм невпинно зростає та потребує відповідної дії від світової спільноти. 
За підтримики #Британськоїради у рамках програми #Activecitizens , до Всесвітнього дня поширення інформації про аутизм, відбудеться виставка, присвячена звичайному життю незвичайних сімей з особливими дітками. 
Не будь байдужим, приходь, і побачиш, що світло живе в кожному з нас, варто тільки посміхнутися!
 
Сторінка проекту: https://vk.com/event143303027

#mariupol#світловтобі#2квітня#аутизмневирок#dipcorpus #особливадитиназмайбутнім#ПлатформаТЮ#ACTIVECITIZENSМариуполь#BritishCouncilUkraine

Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 666 | Додав: dipcorpus-mdgu | Теги: Лига ДИПКОРПУС, свет в тебе, Мариуполь, світло в тобі, Маріуполь, аутизм, Ліга ДИПКОРПУС | Рейтинг: 0.0/0