Головна » 2009 » Вересень » 4 » З 1 вересня починається прийом робіт на конкурс дитячих періодичних видань
22:44
З 1 вересня починається прийом робіт на конкурс дитячих періодичних видань
1 вересня 2009 року розпочинається прийом друкованих засобів масової інформації для участі в щорічному Всеукраїнському конкурсі на краще періодичне друковане видання для дітей та юнацтва, повідомляє департамент інформаційної політики Державного комітету телебачення та радіомовлення України.
Конкурс засновано Держкомтелерадіо з метою сприяння розвитку дитячої періодики, удосконалення традицій її випуску. Взяти в ньому участь можуть редакції періодичних видань для дітей та юнацтва загальнодержавної, регіональної та місцевої сфер розповсюдження.
Переможців у двох номінаціях - «Краще періодичне друковане видання для дітей» та «Краще періодичне друковане видання для юнацтва» - журі визначатиме за п’ятибальною системою. Оцінюватимуться зміст видання, рівень його редакційно-видавничої підготовки, розробка нових тематичних спрямувань. До уваги беруться також рівень художнього оформлення, оригінальність дизайнерського рішення, якість поліграфічного виконання.

На конкурс подаються видання у кількості не менше 6 номерів, що побачили світ упродовж поточного року.

Переможці Всеукраїнського конкурсу на краще періодичне друковане видання для дітей та юнацтва отримують звання лауреата та нагороджуються спеціальним дипломом згідно з кожною номінацією.

Конкурсний відбір видань триватиме до 1 грудня.

Надсилати видання потрібно за адресою: 01001, м. Київ, вул. Прорізна,2, Держкомтелерадіо.

Контактний телефон: 278-86-96.

Контакти

8044-278-86-96 
м. Київ вул. Прорізна 2 Держкомтелерадіо

Джерело: http://gurt.org.ua/news/competitions/3793/

Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 918 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0