Головна » 2009 » Грудень » 22 » З Днем Української Дипломатії! З Днем народження, Ліго "ДИПКОРПУС"!
21:42
З Днем Української Дипломатії! З Днем народження, Ліго "ДИПКОРПУС"!
Шановні друзі та колеги, усі легати "ДИПКОРПУСУ" та міжнародники України та закордоння! Ліга "ДИПКОРПУС" щиро вітає всіх Вас та кожного особисто з нагоди Дня Української Дипломатії! Саме так ми називали та називаємо сьогоднішній день, 22 грудня 2009. Для нас він є більш глобальним, ніж День окремої професії - День працівників дипломатичної служби.
 22 грудня стало святом тих, хто бажає мислити глобально, працювати задля розвитку України, орієнтуючись на міжнародний досвід та широкі партнерські зв'язки. 22 грудня - день сучасних фахівців, що бачать позитиви та недоліки глобалізації у повсякденній діяльності кожного і готові адекватно реагувати на них. Формування спільноти таких людей зі своєю корпоративною культурою задля досягнення спільних цілей і є одним із основних завдань Ліги "ДИПКОРПУС".
Нині видається зовсім невипадковим, що День Дипломатії, День найзахоплюючої в світі професії збігається у Церковному календарі з днем Пророчиці Анни, матері славетного біблійного героя Самуїла, яка дивом народила свого сина, який став очільником Боговибраного народу Ізраїля. Сьогодні ж День зачаття іншою Анною довгоочікуваної доньки - Пресвятої Богородиці Діви Марії - знову диво з див, невимовна радість, адже через Неї у світ прийшов Спаситель, Цар та Бог. Тододі безплідні матері по вірі своїй отримують від Бога винагороду. Саме таким дивом видається і робота Ліги "ДИПКОРПУС", що завжди ставить перед собою цілі, про які можна лише мріяти, а потім досягає їх. Чого варте народження всеукраїнського проекту молодих фахівців-міжнародників .. у Маріуполі, який у 2003 році здебільшого асоціювався з металургійними велетами, становим хребтом економіки держави! І ось, у ці години, 22 грудня 2009 року на базі Маріупольської штаб-квартири ЛІги "ДИПКОРПУС" вирує Перший дипломатичний бал, а ми входимо у 7 рік роботи, як організація, проекти якої знаходять відгук у сотень міжнародників всієї України та близького і далекого зарубіжжя. Все міцніше утверджується наука міжнародних відносин в Україні, функціонують тематичні традиційні проекти для міжнародників від Ліги "ДИПКОРПУС".
Водночас, без сумнівів сама можливість втілювати в життя заходи Ліги "ДИПКОРПУС" є безцінною базою практичного застосування вмінь та навичок, отриманих в процесі навчання. Адже знайти нагоду відпрацювати на практиці знання отримані на семінарах з геополітики набагато важче, ніж, наприклад, навички обробки металевої деталі.
Отже, повномасштабна співпраця Ліги з органами влади всіх рівнів та місцевого самоврядування, партнерство з науково-дослідними центрами, бізнесом, громадськістю - це ковток свіжого повітря для тих, хто вже двадцять разів у тепличних умовах аудиторії відпрацював методи "догнать и перегнать Америку" і е хоче працювати "в стол".
Звісно, ми бачимо дуже багато неохоплених царин діяльності, на кожну діючу ініціативу Ліги припадає купа нереалізованих .. нереалізований за браком часу/коштів/людького професійного ресурсу. Тож попереду нові цікаві новини та пропозиції по долученню до роботи Ліги "ДИПКОРПУС"!
Будьмо разом, крокуймо з полум'яним серцем та тверезими ідеями у новий рік! Скільки ще не зроблено, скільки належить зробити! БудьМО!
Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 709 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0