Головна » 2010 » Серпень » 12 » Законопроект “Про Концепцію державної міграційної політики“ винесено на громадське обговорення
16:20
Законопроект “Про Концепцію державної міграційної політики“ винесено на громадське обговорення
З метою вивчення та врахування думки громадськості Міністерство юстиції оприлюднює розроблений ним проект Закону України "Про Концепцію державної міграційної політики".
Розробка проекту Закону обумовлена відсутністю концептуального визначення державної міграційної політики, принципів діяльності державних органів у сфері управління міграційними процесами, стратегічних цілей, завдань і стандартів із забезпечення реалізації прав людини, що не дає змоги підвищити ефективність протидії явищам, які становлять загрозу національній безпеці. Таких, як незаконна міграція, загострення демографічної кризи, від’їзд за межі України її висококваліфікованих та високоінтелектуальних працівників.
Прийняття Закону позитивно вплине на узгоджену діяльність державних органів, які на основі єдиних принципів системно та послідовно реалізуватимуть державну міграційну політику, впроваджуватимуть єдині стандарти із забезпечення прав і свобод людини у сфері державної міграційної політики.

З проектом закону можна ознайомитися на сайті Міністерства юстиції України у рубриці «Обговорюємо законопроекти» http://www.minjust.gov.ua/0/discuss

Зауваження та пропозиції прийматимуться Міністерством юстиції України протягом місяця з дня оприлюднення на адресу: м. Київ, вул. Городецького, 13, Міністерство юстиції України, Департамент конституційного та адміністративного права. Адреса електронної пошти: lavrinok@minjust.gov.ua.

Джерело: http://eu.prostir.ua/news/242303.html
Категорія: Повідомлення | Переглядів: 609 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0