Головна » 2012 » Березень » 5 » Знайомтеся, студія ділового іміджу "ДілІм"
10:54
Знайомтеся, студія ділового іміджу "ДілІм"
студія ділового іміджу «ДілІм У п'ятницю, 2 березня 2012, у Маріупольському державному університеті відбулася презентація студії ділового іміджу «ДілІм» http://vk.com/club34473926 . 
Цей новий спільний проект вже добре відомої в місті та за його межами Ліги політологів-міжнародників «ДИПКОРПУС» та історичного факультету МДУ направлений на навчання мистецтву самопрезентації, необхідному будь-якій сучасній діловій людині. Організатори планують передати слухачам корисні знання та навички в ході тренінгів та майстер-класів, в чому і полягає принципова відмінність занять в студії ділового іміджу від аналогічних проектів, в яких використовується в основному лекційний стиль подачі матеріалу.


За словами координатора проекту Маргарити Мухіної, заняття в студії ділового іміджу розраховані в основному на молодіжну аудиторію, оскільки саме студенти найчастіше стикаються з необхідністю грамотно подати себе при написанні резюме, на співбесіді або при роботі в новому колективі. Тим не менш, зустрічі з фахівцями окремих галузей - психологами, бізнес-тренерами та експертами з іміджу - будуть проводитися для всіх бажаючих, незалежно від віку і роду занять. Велика частина планованих тренінгів - безкоштовні, єдиним обмеженням стане попередня реєстрація учасників в соціальних мережах.
Невипадково студія ділового іміджу була відкрита саме на історичному факультеті Маріупольського державного університету. За словами декана факультету Ірини Пономарьової, для студентів і випускників спеціальностей «Міжнародні відносини», «Історія» та «Документознавство» особливо необхідні знання в сфері формування ділового іміджу, адже саме ці фахівці працюють в міністерствах, органах виконавчої влади та в системі освіти, де імідж окремого співробітника найчастіше визначає ставлення до всієї організації в цілому.
Уже в ході презентації студії ділового іміджу присутнім були запропоновані прості, але ефективні психологічні вправи, що дозволили провести експрес-діагностику проблемних сфер. Важливо відзначити, що всі результати були конфіденційними, їх не побачив ніхто, крім самого автора. Також слухачі могли дізнатися про те, який тип харизми у кожного з них і як використовувати ці особисті особливості в діловій обстановці максимально ефективно.
Наразі відкрите обговорення для визначення найактуальніших питань для найближчих тренінгів: http://vk.com/topic-34473926_26057397
Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 647 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0