Головна » 2011 » Квітень » 15 » Дайджест "ДИПКОРПУС-ІНФОРМ" - 15/04/2011
21:14
Дайджест "ДИПКОРПУС-ІНФОРМ" - 15/04/2011
Суспільно-мистецька акція «Європейська весна у Полтаві»
Розпочинається суспільно-мистецька акція «Європейська весна у Полтаві», що здійснюватиметься громадською організацією Педагогічний центр «Академія» за підтримки Полтавської обласної державної адміністрації, Полтавського міськвиконкому та особисто міського голови Олександра Мамая.
http://eu.prostir.ua/calendar/246656.html


Укрпошта запрошує до участі в конкурсі малюнків «Мій улюблений книжковий герой (з книжок видавництва «Грані-Т»)»
Учасниками конкурсу стають особи, які протягом 11.04.2011 р. – 30.09.2011р.:
- придбають в об’єктах поштового зв’язку одну чи кілька книжок видавництва «Грані-Т»;
- надішлють пріоритетним поштовим відправленням оригінальні малюнки на задану тему та оригінал розрахункового документа, що засвідчує факт купівлі книги (книжок) видавництва «Грані-Т» (чек), на адресу оргкомітету конкурсу: вул. Бориса Гмирі, буд. 2, оф. 10, м. Київ, 02140. На конверті слід зробити позначку «На конкурс «Мій улюблений книжковий герой».
http://kievcity.ukrposhta.com/www/upost_kiev.nsf/(documents)/DA99CB3D7EC25741C225786C0021B630?OpenDocument&year=2011&month=04&
 


Хобі без кордонів! Ставайте посткросерами та пізнавайте світ!
У строкатому світі новинок, ідей, креативу час від часу з’являється дуже багато цікавинок, що можуть об’єднувати людей незалежно від їхнього віку, статі, уподобань і навіть країн проживання. Таким «хобі без кордонів» можна назвати захоплення мільйонів людей у світі – поштовий обмін художніми картками «Посткросінг».
http://kievcity.ukrposhta.com/www/upost_kiev.nsf/(documents)/6841F7F165E4C08EC2257871005356C0?OpenDocument&year=2011&month=04&
 


З 12.04.2011р. по 20.04.2011р. проводиться І (обласний) етап конкурсу «Творча юнь Донбасу».
Конкурсні роботи надати до 20.04.2011р.
http://marnmc.inf.ua/files/tvyoun.doc
 


Пропонуємо ознайомитися з можливістю прийняти участь у Молодіжному форумі «Євроінтеграційний поступ Донбасу» (Програма додається http://marnmc.inf.ua/files/postupdn.doc ) для учнів 8 – 11 класів загальноосвітніх навчальних закладів 20 квітня 2011 р., який проводиться за сприяння Головного Управління освіти і науки Донецької області, Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, Європейського університету (Донецька філія).
 
 
Зустріч з Оксаною Мась: "Реалізація сміливих ідей. Паралелі мистецтва і бізнесу"
20 квітня, о 19:00-20:30 innovations.com.ua [kmbs] запрошує управлінців на зустріч з Оксаною Мась - однією з найвідоміших українських митців у світі, яка представлятиме нашу країну на легендарному "Венеціанському Бієнале".
http://innovations.com.ua/uk/anoncement/2122
 


Предстоящие турниры → ЮР Spring - перший відкритий дебатний турнір дебатного клубу КНУ ім. Т. Г. Шевченка
Пані та панове!
Юристи-дебатери Київського національного університету ім. Т.Шевченка з радістю повідомляють Вас про перший відкритий турнір нашого дебат клубу – ЮР Spring!
Дійсно, це шалена дебатна весна. Тому, порадившись, ми вирішили, що час і нам зробити внесок 23 квітня 2011 року!
http://argumentator.org/blog/events/
 


24 травня — наукові читання «Українське пам’яткознавство: сучасні проблеми та тенденції»
Центр пам’яткознавства Національної академії наук України і Українського товариства охорони пам’яток історії та культури 24 травня (вівторок) 2011 року проводить Зарембівські читання – III Всеукраїнські наукові читання «Українське пам’яткознавство: сучасні проблеми та тенденції», присвячені 20-річчю Центру пам’яткознавства НАН України і УТОПІК.
Заявки на участь можна подати до 7 (субота) травня.
http://education.ua/2011/04/zaremba-reading/
 


Дискусія «Журналісти у кризових регіонах» (Київ)
Дата події: 21.04.2011 18:00
Книгарня «Є» та Чеський Культурний Центр запрошують Вас на дискусію та показ фотографій «Журналісти у кризових регіонах», які відбудуться 21 квітня.
Початок – о 18.00.
Чесько-канадська фотограф Іва Зімова належить до провідних чеських фотографів, котрі займаються соціальною фотографією.
http://book-ye.com.ua/dyskusiya-zhurnalisty-u-kryzovyh-rehionah-kyjiv/
 

Проект «Мрії збуваються» (Івано-Франківськ)
Дата події: 21.04.2011 18:00
Культурно-мистецький центр «Є» запрошує старшокласників на проект «Мрії Збуваються», який відбудеться 21 квітня.
Початок — о 16.00.
Організатори: журналісти ТРК «Вежа» Олена Коновалова, Валерій Крет, Андрій Волик, міське управління освіти.
10 березня в Івано-Франківську стартував соціальний проект «Мрії збуваються». Він розрахований для дітей 8-10 класів (усіх шкіл Івано-Франківська), які на порозі вибору професії. Для того, щоб надати старшокласникам стимул, віру в себе, а декому допомогти правильно обрати професію запрошуються відомі люди Прикарпаття. Вони і діляться зі старшокласниками своїми мріями, здобутками, життєвими історіями, які траплялися у їхньому житті.
http://book-ye.com.ua/proekt-mriji-zbuvayutsya-ivano-frankivsk/
 


Вечір литовської дитячої літератури (Київ)
Дата події: 27.04.2011 18:30
Книгарня «Є» та Посольство Литовської Республіки в Україні запрошують Вас на вечір сучасної литовськoї дитячої літератури та книжкової ілюстрації та зустріч з Кястутісом Каспаравічюсом, яка відбудеться 27 квітня.
Початок – о 18.30.
Кястутіс Каспаравічюс – литовський дитячий письменник та художник. Його книжки видані в країнах Європи, Азії, Північної та Південної Америки. Він написав та проілюстрував більше 45 книжок. Перша ілюстрована ним книжка вийшла в Литві 1984 року. З 1989 року він почав активно співпрацювати з видавництвами Німеччини, США, Греції, Іспанії, Мексики, Тайвані, Кореї та інших країн.
http://book-ye.com.ua/vechir-lytovskoji-dytyachoji-literatury-kyjiv/



Место молодежной политики в реализации административной реформы
21 апреля 2011 в Киеве состоится круглый стол «Место молодежной политики в реализации административной реформы».
Целью круглого стола является формирование видения и понимания лидерами молодежного движения целей и задач реформирования, обсуждение места молодежной политики в административной реформе.
http://mpravda.com.ua/?lang=ru&pubId=52090
 


Третя Всеукраїнська Школа аналітики
Дедлайн 29.04.2011
Ініціатива Поліського фонду міжнародних та регіональних досліджень при підтримці National Endowment for Democracy
Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень запрошує активних молодих громадян України взяти участь у «Третій Всеукраїнській Школі аналітики».
http://mozhlyvosti.in.ua/event/tretya-vseukra-nska-shkola-anal-tiki
 


Школа ефективного представництва громадських інтересів (адвокасі)
До участі у Школі запрошуємо представників коаліцій: громадських організацій та ЗМІ, які зареєстровані та діють на території будь якого регіону України.
Школа ефективного представництва громадських інтересів (адвокасі) триватиме шість місяців та складається з:
1. стаціонарного навчання у смт. Коблево, Миколаївської області:
а. 16 - 23 травня – „Ефективні механізми проведення кампінй представництва громадських інтересів (адвокасі)” – для 24 представників НУО та ЗМІ, відібраних для участі у проекті. Передбачається, що для участі у Школі будуть відібрані 8 коаліцій НУО та ЗМІ й в тренінгу візьмуть участь по 3 ( 2 від НУО й 1 від ЗМІ) представника від кожної коалції.
2. планування та проведення за фінансової підтримки організаторів Школи у партнерстві із місцевими ЗМІ кампанії представництва громадських інтересів (адвокасі).
3. проведення підсумкової конференції з обміну досвідом з реалізації зазначених кампаній та видання брошури з результатами самої Школи та проектів її учасників.
http://mozhlyvosti.in.ua/event/shkola-efektivnogo-predstavnitstva-gromadskikh-nteres-v-advokas
 


Школа громадського моніторингу діяльності місцевих органів влади - 2011
Дедлайн 26.04.2011
Одеська обласна організація ВГО „Комітет виборців України” та Східноєвропейський демократичний центр (Варшава) оголошують набір до Школи громадського моніторингу діяльності місцевих органів влади - 2011.
До участі у Школі запрошуються представники коаліцій:
громадських організацій та ЗМІ, які зареєстровані та діють на території Вінницької, Дніпропетровської, Запорізької, Кіровоградської Миколаївської, Одеської, Херсонської областей та АР Крим.
Школа громадського моніторингу триватиме шість місяців
http://mozhlyvosti.in.ua/event/shkola-gromadskogo-mon-toringu-d-yalnost-m-stsevikh-organ-v-vladi-2011
 


Круглий стіл "Роль органів студентського самоврядування у вдосконаленні системи вищої освіти України"
Актуально з 19.04.2011
19 квітня 2011 року відбудеться засідання круглого столу на тему "Роль органів студентського самоврядування у вдосконаленні системи вищої освіти України", організований Всеукраїнською студентською радою при Міністерстві спільно з Дніпропетровською молодіжною радою при Міському Голові та Радою студентів Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара.
http://mozhlyvosti.in.ua/event/kruglii-st-l-rol-organ-v-studentskogo-samovryaduvannya-u-vdoskonalenn-sistemi-vishcho-osv-ti-u
 


Посольство Королівства Нідерландів в Україні оголошує Конкурс проектів
Дедлайн 01.06.2011
Конкурс проектів для АР Крим організатором которого виступає Посольство Королівства Нідерландів
Мета конкурсу: підтримка розвитку демократії та верховенства закону, встановлення діалогу між урядом та громадянським суспільством, зміцнення громадського та державного секторів. Конкурс проводиться в рамках програми Матра (трансформації суспільства) і підтримує Європейську спільну ініціативу донорів спрямовану на сталий регіональний розвиток Криму.
http://mozhlyvosti.in.ua/event/posolstvo-korol-vstva-n-derland-v-v-ukra-n-ogoloshu-konkurs-proekt-v
 

Вторая Национальная Неделя Доверия
Дедлайн 21.04.2011
Вторая Национальная Неделя Доверия раскроет весь творческий потенциал Харькова!
«К доверию – через искусство!» - под таким лозунгом с 14 по 21 апреля в Харькове уже во второй раз пройдет Национальная Неделя Доверия:
http://mozhlyvosti.in.ua/event/vtoraya-natsionalnaya-nedelya-doveriya
 


Шукаємо досвідченого тренера
Шукаємо досвідченого тренера для проведення заходу з розвитку організаційного менеджменту організації
Орієнтовний час роботи - 2 дні; орієнтовний період проведення - червень 2011. Дати можуть коливатися.
Кандидат повинен мати досвід тренерської діяльності, а головне побудови стратегій розвитку та управління.
http://gurt.org.ua/vacancies/10150/
 


Стипендіальний конкурс для студентів
1 квітня стартував II Щорічний Стипендіальний конкурс Ліги студентів Асоціації правників України наукових, публіцистичних, порівняльних та аналітичних статей щодо питань державного управління у сфері адміністративного, конституційного, виборчого права та інших галузей права, пов’язаних із державним управлінням, за ініціативи та підтримки адвоката Дениса Бугая, що проводиться з метою професійного розвитку студентів та заохочення їх до здійснення наукових досліджень.
У Конкурсі можуть брати участь студенти юридичних спеціальностей вищих навчальних закладів України ІІІ-ІV рівнів акредитації незалежно від форм власності та підпорядкування.
http://gurt.org.ua/news/competitions/10141/
 


Волонтери 50 країн змінюють світ. Ти з нами?
7 травня міжнародна волонтерська мережа VOLiNTEER проводить Міжнародний день служіння. Ми запрошуємо кожного: кожну організацію, кожного лідера взяти участь у цій міжнародній події шляхом організації локальної волонтерської акції / проекту.
http://gurt.org.ua/news/events/10145/
 


Запрошуються до співпраці соціальні підприємства
Центр сприяння розвитку соціального підприємництва Донецької області запрошує до співпраці соціальних підприємців та соціальні підприємства Донецької та Луганської областей
http://gurt.org.ua/partnerships/10133/
 


Конкурс "Майбутнє міграції в Україні"
Представництво Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні запрошує до участі в конкурсі робіт "Майбутнє міграції в Україні", мета якого - розпочати діалог із молоддю України, надати їй можливість висловити власні думки й ідеї щодо майбутнього міграції.
http://civicua.org/news/view.html?q=1596023
 


Донецькі школярі створять власну історію України
В Україні серед учнів середніх шкіл стартувала акція ”Разом створимо азбуку твоєї країни України”. Про це 14 квітня на прес-конференції повідомили організатор і керівник міжнародних арт-проектів Сергій Ковтун і директор видавництва ”Інформ-Україна”, письменник Олександр Помиткін.
http://civicua.org/news/view.html?q=1595973
 


Семінар-презентація результатів досліджень американських аспірантів та студентів – учасників Програми імені Фулбрайта в Україні
18-20 квітня 2011 року з 10.00 до 17:00 Програма імені Фулбрайта в Україні спільно з Національним університетом "Одеська юридична академія” (Центр міграційного права, ауд. № 312, вул. Піонерська, 2, м. Одеса) проводить семінар-презентацію результатів досліджень американських аспірантів та студентів – учасників Програми імені Фулбрайта в Україні 2010/11.
http://civicua.org/news/view.html?q=1595890
 


Міжнародний Симпозіум з культурної дипломатії (Німеччина та США)
Інститут культурної дипломатії (ICD) розпочинає прийом заявок на участь у двох програмах - Міжнародному Симпозіумі з культурної дипломатії у Німеччині та США.
До участі запрошуються представники різних держав світу.
1. Міжнародний Симпозіум з культурної дипломатії у Берліні 2011р. «Жорстка сила напротивагу м’якій у Міжнародному та Національному політичному процесах: Інновацйні концепції поєднання «м’якої» та «жорстокої» сил із культурною дипломатією у вік взаємозалежності, цифрової революції та соціальних медіа»
2. Міжнародний Симпозіум з культурної дипломатії у США 2011р. «Роль та відповідальність США і Європи у Зміні світового порядку: оцінка політичних, економічних та культурних аспектів»
http://civicua.org/news/view.html?q=1595952
 


Представництво Фонду ім. Гайнріха Бьолля в Україні та інформаційно-політичний портал "Політ.ua" раді запросити Вас на участь у подіумній дискусії "Майбутнє громадянського суспільства в Україні: у пошуках ідеальної моделі розвитку".
Дискусія відбудеться 21 квітня 2011 року у конференц-залі Київської торгово-промислової палати, за адресою: вул. Б. Хмельницького, 55. Початок реєстрації о 18:30.
http://www.info.boell.org.ua/Modernisierung/Gesellschaft_A_1.pdf
 
 


Провідна міжнародна консалтингова компанія Bain & Company запрошує всіх, кому цікава кар’єра в стратегічному консалтингу, на зустріч і практичний семінар "HOW TO ACE THE CASE INTERVIEW”.
Захід відбудеться:
13 травня, 17:00
Готель: Hyatt Regency Kiev hotel (Київ, вул Тарасова, 5А, див. мапу).
На семінарі ти зможеш:
-- Дізнатися про компанію безпосередньо від партнерів та консультантів Bain & Company;
-- Отримати практичний досвід розбору бізнес-кейсу, попрацювавши над його вирішенням в одній команді з консультантами компанії;
-- Почути про можливі варіанти кар’єри в компанії і процес відбору;
-- Поставити свої запитання й особисто поспілкуватися зі співробітниками Bain & Company;
-- Поринути в корпоративну культуру компанії
http://openstudy.org.ua/seminars/1707/
 


IES Liberty Summer Seminars 2011 (Gummersbach, Germany, 31.07-6.08)
IES Europe offers you an opportunity to learn about classical liberal ideas and explore them with insights from our faculty into the study of history, economics and philosphy! IES Europe offers an interdisciplinary introduction to the tradition of classical liberal thought. Subjects covered include economics, history, moral and political philosophy, law, jurisprudence.
Deadline 10.05
http://openstudy.org.ua/seminars/1748/
 


Кіношкола Ребел Фільм (Запоріжжя, 16.04)
16 апреля в субботу в 16:00 в КА ШАГ состоится очередное собрание "Киношколы Ребел Фильм”. Приглашаем аматоров и специалистов для представления своих проектов и работ, а также для обсуждения вопросов сотрудничества.
http://openstudy.org.ua/school/1585/
 


Проект "ТелеАкадемії” від Першого національного
Перший Національний та проект "ТелеАкадемія” надають шанс студентам оприлюднити свій творчий доробок, пройти практику "живого ефіру” та долучитися до телевізійних технологій.
Студентом "ТелеАкадемії” може стати кожен, кому вже виповнилося 16 років. Для цього необхідно заповнити анкету та надіслати її разом зі своїм резюме на електронну скриньку ta@ntu.ua. Прийом анкет здійснюється протягом усього року.
Майбутні ведучі, оператори, режисери і продюсери впродовж двох місяців навчання отримують комплекс теоретичних знань та практичних навичок за головними телевізійними спеціальностями. Після закінчення Проекту кожному з учасників видається Диплом та портфоліо (власні відеороботи та записи ефірних програм). Найкращі студенти продовжать стажування/роботу на Першому Національному, отримають можливість створення власного телепродукту і винагороду.
http://openstudy.org.ua/school/1647/
 


Три літні школи в Латвії (Valmiera, Latvia)
This year there is a possibility to take part in three summer schools: the Baltic International Summer School "Learn and Experience Baltics: Nature, Culture and Spa Tourism" in Valmiera, organized by the Vidzeme University of Applied Sciences in July 31 – August 14, 2011 and other.
Deadline 2.05
http://openstudy.org.ua/school/1723/
 


Публічна лекція "Чи є майбутнє в атомної енергетики” (Київ, 16.04)
16 апреля, в субботу, лекцию прочтет доктор физико-математических наук, член-корреспондент РАН, заведующий лабораторией теоретических исследований Института общей и ядерной физики РНЦ "Курчатовский институт", лауреат премии "Просветитель" Леонид Пономарев. Тема лекции — "Есть ли будущее у атомной энергетики".
http://openstudy.org.ua/lection/1651/
 


Три майстер-класи від SCM в рамках проекту FormulaS (Київ, 11,12,13.05)
FormulaS – це цикл майстер-класів якісно нового рівня від топ-менеджерів Групи СКМ для студентів партнерських університетів. Запрошуємо вас взяти участь у черговому циклі майстер-класів, який проходитиме у травні 2011р. Теми: працевлаштування, інвестиції та робота в команді.
http://openstudy.org.ua/master-class/1709/
 


Майстер-клас "Як влаштуватися на роботу в сфері PR" від Михайла Герцберга (Київ, 19.04)
Мастер-класс "Как устроиться на работу в сфере PR” от Михаила Герцберга (Старший копирайтер "Четвертый Рим”). Те, кто были на прошлом мастер-классе Михаила, знают, что будет 19 апреля. Будет много полезной информации, изложенной в очень доступной и понятной форме, и что самое главное, это будет чисто практическая информация.
http://openstudy.org.ua/master-class/1762/
 


VII набір студентів на Франко-українську програму подвійного диплому (Київ, 18.04)
Якщо Ви маєте бодай диплом бакалавра та володієте французькою (англійською) мовою, то маєте шанс за 2 роки (3 семестри навчання у ХНЕУ + 1 семестр стажування у Франції) отримати 2 дипломи Магістра: зі спеціальності "Бізнес-адміністрування", ХНЕУ (Україна) та зі спеціальності "Інформатика прийняття рішень та статистика в менеджменті" Університету Ліон-2 (Франція).
Deadline 20.05
http://openstudy.org.ua/scholarships/1625/
 


Latvian Scholarship for the Academic Year 2011/2012 (Latvia)
In accordance with the bilateral and trilateral intergovernmental and interministerial agreements on co-operation in education and science, the State Education Development Agency (VIAA) offers scholarships to students, researchers and teaching staff of several countries for studies and research work in Latvian higher education institutions (HEIs).
Deadline 2.05
http://openstudy.org.ua/scholarships/1719/



International Fellowships in Caucasus Research Resource Centers
The Caucasus Research Resource Centers program (CRRC) is a network of resource, research and training centers established in 2003 in the capital cities of Armenia, Azerbaijan and Georgia with the goal of strengthening social science research and public policy analysis in the South Caucasus. A partnership between the Carnegie Corporation of New York, the Eurasia Partnership Foundation, USAID and local universities, the CRRC network offers scholars and practitioners stable opportunities for integrated research, training and collaboration in the region.
http://openstudy.org.ua/fellowship/1741/
 


Blog and Social Media Manager in Peace X Peace
Peace X Peace is seeking a highly motivated individual with the experience and passion to manage the organization’s web presence. The Blog and Social Media Manager will be responsible for driving the growth of the website and for developing and executing the organization’s social media strategy. This person will be the voice and ears of the organization in the online arena.
Deadline 25.04
http://openstudy.org.ua/fellowship/1733/
 


PolitPR PechaKucha (Київ, 21.04)
21 апреля в 19.00 в Киеве (ресторан – клубе «Вкусная Тема») пройдет первая в Украине всемирно известная PechaKucha на политическую тематику. За этим название кроется неформальная встреча людей, интересующихся политикой и политическими PR технологиями в формате PolitPR PechaKucha 20?20.
http://openstudy.org.ua/other/1603/
 


Міжнародний студентський тиждень в Тімішоара (ISWinT) (Romania,18-27.07)
ISWinT team is proud to announce that preparations for this year’s festival, which will take place between the 18th and 27th of July, are in full swing. ISWinT (International Student Week in Timisoara, Romania) is an international festival that gathers participants from all over the world each year since 1994. The theme for this summer is "Celebrate Innovation. Keep Tradition”.
Deadline 15.05
http://openstudy.org.ua/other/1737/
Категорія: Дайджест "ДИПКОРПУС-ІНФОРМ" | Переглядів: 1191 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0